Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkın başladığı ilk yer TAYYİMEKAN

Aşkın başladığı ilk yer TAYYİMEKAN
0
599

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar en son okuduğum kitapı sizlere açıklama yapmak istedim hep merak etmeşimdir doğmadan önce nerde ne yapıyorduk nette kısa bir araştırmadan daha sonra tayyimekan başlığını buldum ve bu konuda yazılmış bir kitap gördüm aldım okudum inanılmaz zahmete girerek kitapın arkadaki kapağından yazanları paylaşıyorum öğüt ederim

Kaderiniz sizin elinizde Lakin nasıl?
Ceset ve ruh bütünlüğü, ruhun bedenden çıkması, ruhun kaç gram geldiği derken bir şeyi unuttuk: Henüz bir bedene kavuşmamış ruhlar neredeler?
Zamanın ve mekanın olmadığı bir âlem: Tayyimekan Her kâinat gibi orada da şifreler, olasılıklar, ırklar ve savaşlar var Tayyimekan'da; bedene kavuşacak olan bir ruhun heyecanına, imkansızı isteyen bir bilim adamının azmine, yıllar önce oğlunu kaybetmiş bir annenin acısına, bilinmezliğe dürüst dışarı giden bir bilgenin seyahatine karşılıklı olacaksınız
Hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya başlayın, Arif Muti'nin keşfettiği cihan hareketleniyor, Tayyimekan efsanesi başlıyor

kitapdan bi bölüm :

yusuf : Hocam herkes kendi kaderini seçer diyorsunuz, ne bilim, ben niye dünyanın en zengini olmayı seçmemişim ki ?
mehmet hoca : zenginlik; iki lokma ekmeği sağlık durumu ve huzurla yiyebilmek, yok mi ? *