Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşkımı ilan edip videoya çekeceğim,beyler ve özellikle bayanlar baksın (destek nolur)

aşkımı ilan edip videoya çekeceğim,beyler ve özellikle bayanlar baksın (destek nolur)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhaba arkadaşlar
benim sevdiğim kızvar demiştim bile bilirSevdiğim kız 17 yaşında sevgilisi ise malesef 25 yaşında kız bana arkadaş canlısı davranıyor demiştim normalinden artı diye, anlattım konuyu
hatta cümbür cemaat bu kız seni seviyor dedi Şu Anda kıza bir jest yapacam şöyle bir jest kendimi videoya alıp orda kıza aşk olduğumu onunla önemli düşündüğümü ve onunla evleneceğimi söyleyeceğim inş
bu videoyu sevdiğim kızın, kız arkdaşlarıyla izleteceğim kızlar etkilenir belirli inş
sonradan aynı videoyu ailesiyle izleteceğim ben cd ye çekip verecem niş
sonradan benim konuşmam bittikten sonra Slight resimler yapacam ordaki resimlerde sevdiğim kızın kız arkdaşı yada arkdaşları olacak ailesi olacak ve benim sevdiğim kızla olan resimlerim oalcak inş
slight resimler olurkende müslüm gürses senden vazgeçmem şarkısı çalacak inş Kız arkdaşları etkilernir diye düşünüyorum en aızndan sevdiğim kızı ikna ederler diye düşnüyorum bir taraftanda sevdiğim kızın aileside beni öğünmek gibi olmasın beni çooooook fakat çoooooooook seviyor aynı şekilde bende onları seviyorum annesi ve kardeşleri etkilenirse benim kızla sevgili olup onunla evlenmemi isterler inş
ben inanıyorum kız bana dönecek diye
sevdiğim kızın abisi var iyi anlaşıyorum onla
sevdiğim kızın sevgilisi 25 yaşında
bu çocuğun 25 yaşında olduğunu öğrense kızın bacaklarını kırarmış bu benim iyi bir aventajdır
arkdaşlar sizden olumlu ve olumsuz cevaplarınızı bekliyorum lütfen dalga geçmeden yazarsanız sevinirim çoktan tşk ediyorum sizlere
ayrıca kızlardan da bekliyorum yorum size bu teklif yapılsa nasıl davranırsınız

video 1015 yada 20 dk sürecek inş alt duruma tarafından, iyi etkilemem lüzumlu kızı

858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt