Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkı Anlatan Hediyeler

Aşkı Anlatan Hediyeler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Aşkı en güzel biçimde anlatan hediyeler nelerdirEvet sizce nelerdir ben bir kaç örnek hediye seçeneği hazırlaıdm lakin sizlerden de bekliyorum sizin için aşkı en güzle anlatan armağan nedirBu konuyla ilgili paylaşımlarınızı konumuzun cevap bölümünden bizlere iletebilirsiniz

Aşkı Analatan hediyeler neler olabilir mesela sevgilinize olan aşkınızı açıklama yapmak için ona güzel bir video hazırlayabilirsiniz sizin sesinizden hoş romantik bir şarkı seslendirebilir ona onu ne kadar fazla sevdiğinizi şarkılarla anlatabilirsinizBu şekilde olmaz ben örneklerle aşkı anlatan armağan seçenekleri görmek istiyorum diyorsanız işte sizlere Aşkı en hoş anlatan armağan seçeneklerinden yalnızca bazıları

Mesela Aşkı anlatan en anlamlı saate ne dersinizBu saatin üstüne Isim yazdırabilirsiniz bu romantik saat sevgilinizin fazla hoşuna gidecektir belli olabilirsiniz

ALT :wwwlarcomupluploadsaskinizasevginizianlatanbirsaat48479askinizasevginizianlatanbirsaat48479ALT

Ayrıca sevgilinize altında gördüğünüz gibi bir kupa alabilirsinizAşk insanın gözünü âmâ ediyor sahiden Sizin de gözünüz sevgilinizden başkasını görmüyorsa sevgilinize bu kupayı armağan edebilirsiniz

ALT :wwwlarcomupluploadsaskianlatanhediyeler12915askianlatanhediyeler12915ALT

Kalp şeklindeki ufak sabun parçacıkları ile sevgilinize mis kokulu bir hediye verebilirsiniz Hem hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diyorsanız bu sizin için ve sevgiliniz için fazla hoş ve romantik bir hediye seçeneği olabilir

ALT :wwwlarcomupluploadsaskianlatanhediyeler36154askianlatanhediyeler36154ALT

*

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt