Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Askerlik Şubeleri Ne Zaman Okul Olacak?

Askerlik Şubeleri Ne Zaman Okul Olacak?
0
89

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Başbakan Erdoğan, 181 askerlik şubesine ait binaların Ulusal Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini açıkladı Erdoğan, partisinin geçen günkü Meclis grubunda, Bakanlar Kurulu'nda kabul edilen tasarıya ilişkin bilgi verdi

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi: Bu şart nüfusu eksik ilçelerimizde işlem sayısının da azalmasını beraberinde getiriyor Biz kanun değişikliğiyle de birincil denetim, yedeklik yoklaması ve askerlik meclisini kaldırıyor, bu nedenle askerlik işlemlerini azaltarak hızlandırıyoruz Keza işlem hacmi düşük 181 ilçede askerlik şubelerini kaldırıyoruz Bu ilçeler en yakın askerlik şubesi bünyesine dahil olacak

Bu Nedenle takvim 40 milyon TL tasarruf sağlayacağız Bu düzenlemeyle 1500 er ve erbaş kadrosu da Genelkurmay Başkanlığı'na iade edilecek, bundan da tasarruf sağlanacak Bu 181 ilçemizdeki şubelerin yerinde olan binalarını da Ulusal Eğitim Bakanlığı'na devretmeyi planlıyoruz Bunu da gerçekleştirdiğimizde mektep öncesi eğitim maksadıyla kullanılacak mektep ve derslik kazanmış olacağız*

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt