Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

askerliğin var sonra bakalım dedi :((

askerliğin var sonra bakalım dedi :((

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var takriben 5 ay önce kurs ortamında bi kızla tanıştımilk başlarda benle hiç ilgilenmiyordusevgilim var dediama bütün kurs bitmesine 1 hafta kala sevgilimden ayrıldım dedi ve müthiş bir merakla beni tavlamayı başardıardından görüşmeye başladıkyani gelecekten falan bahsetmeye başladıkama benim askere gitmem gerekiyorduişte o aralar beni yeni tavlamaya başladığı günlerde başvurumu yapmıştımve gidiş tarihim emin olmuştu bunu ona söyleyince benden birdenbire uzaklaştıyaklaşık 3 ay tekliflerimi reddetti telefonlarımı açmadıama ona sevgili muamelesi yapmamı istiyodu yani herşeyime trip atıyoduardından işte ondan hoşlandığımı söyledim bana askerden daha sonra gel dediişte 2 aylık bi ilişki istemiyom falan dedi bende onu bırakmayacağımı ardına kadar edinmek istedğimi söyledim ve o ısrar ettibende azıcık kızdım ona bikaç gıcık söz söyledim ve 1 hafta sonrasında yeni bir sevgilisi olduğunu söylediama yalan söylemişti çevresindekilerden duydum kimse yoktu hayatındaama bunu ona söylemedim sadece bana gerçekleri söylemesini içten olmasını bekledimşimdi askere gitmeme eksik bi vakit kaldı ve kız msj attı işte sevgilimden ayrıldım falan filan , beni üzdüler diye acaba napmalıyım askerlik boyunca nasıl davranmalıyım?? askerliğim kısa dönemyani kendimce beni gerçekten sevse katlanırmıydı 5 avuç içi çünkü belli başlı zorluk çekecek olan benim

858,505Konular
982,832Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt