Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Askeri kışlada patlama: 1 şehit

Askeri kışlada patlama: 1 şehit
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Askeri kışlada patlama: 1 şehit 121nci jandarma egitim alay komutanliği serinyol hatay Antakya Serinyol'da askeri kışlada eğitim esnasında tüfek bombası patladı Patlamada Uzman Çavuş Mehmet Topal şehit oldu, 8 asker yaralandı Patlamayla ilgili soruşturma sürdürülüyor 1549053342 1549053342 askerikisladapatlama1sehit5c54ada371dd9askerikisladapatlama1sehit5c54ada371dd9 http:wwwcumhuriyetcomtrmedyaphp?mn 1975 Hatay Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'ya yan Serinyol beldesindeki 121 Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki olayın, eğitim faaliyetleri sırasında tüfek bombasının patlaması sonucu meydana geldiği bildirildi Jandarma Eğitim Alayı kışlasında öğle saatlerinde meydana gelen patlamayla ilgili soruşturma sürdürülüyor Bir askeri savcının olay yerine gitgide artarak analiz yaptığı belirtildi Ilk belirlemelere tarafından, olayın eğitim faaliyetleri esnasında tüfek bombasının patlaması sonucu meydana geldiği saptandı Patlamada yaralanan erlerin Osman Yasin Aslan, Yunus Öztürk, Şaban Tekin, Mithat Acayip, Burak Yumuşak Başlı, Alper Güzel, Yusuf Duran ve Serbest Arapoğlu, olduğu belirlendi Yaralılardan Osman Yasin Aslan, Antakya Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin arkasından İskenderun Askeri Hastanesi'ne sevk edildi Yaralıların afiyet durumlarının iyi olduğu ifade edildi öte yandan, AKParti Grup Başkanvekili ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Antakya Devlet Hastanesi'ne gitgide artarak yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında bilgi alarak, askerlerle görüştü Patlamada, Bilirkişi Çavuş Mehmet Topal, şehit olmuştu Şehit evinde inleme Patlamada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Topal'ın Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki baba evinde ağıt var Andırın Kaymakamı Kürşat Özdemir ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halis Uğurlu, sağlık ekibiyle birlikte Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Topal'ın Yenimahalle'de oturan ailesinin evine gitti ve acı haberi verdi Oğullarının şehit olduğu haberi ile yıkılan anne Zeynep Topal ile baba Ramazan Topal'a sağlık durumu ekipleri müdahale etti Kaymakam Kürşat Özdemir, kendilerine Uzman Çavuş Topal'ın, eğitim sırasında elinde el bombasının patlaması sonucu şehit olduğunun bildirildiğini söyledi 14 takvim Bilirkişi Çavuş Mehmet Topal'ın evli ve 3 oğlan babası olduğu, iki yıldır 121 Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı'nda tahsis yaptığı belirtildi Şehit uzman Çavuş'un cenazesinin yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının gerisinde Andırın'da toprağa verileceği bildirildi sırası gelmişken Bilirkişi Çavuş Mehmet Topal'ın ağabeyi ve kardeşinin de polis olduğu öğrenildi  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt