Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Asker fıkraları

Asker fıkraları
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
asker fıkralar,asker fıkraları fıkralar,askeri fıkralar,askerlik fıkraları

Arslan Oğlu Arslan

Esas askerdeyken yeni basçavus kazanç ve tüm bölüge söyle der:

Ağırbaşlı benim adimi unutmayin, benim adim Arslan Oglu ArslanEger adimi unutursaniz geldigimde caniniza okurumder ve gider

Aradan haftalar geçer ve Basçavus gelir herkeze adini sorar ve hepsi bilir Sira Esas'e kazanç Temel:

Bi hayvan oglu hayvandi ama haçen tam hatirlayamayrum

Akıllı Er

Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda gezi etmektedir Tren bir tunele girip kompartman karardigi süre, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur Tünelden ciktıktan daha sonra yasli kadin Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadidiye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir
Genc kiz da Zevksiz alıcı bu morukta ne buldu ama , bi de öpmeye kalkti lakin kadin da iyi yapistirdi diye dusunmektedir
Albay ise Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü Tokadi biz yedikdiye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir:
Hehe Aferin lan bana elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya

Askerin biri bir bakışta herkesin boyunun ölcüsünü tamamen doğru söylüyormuş ve arkadaşları buna fazla şaşırıyorlarmışBir gün bunu komutana götürmüşler ve olan biteni anlatmışlarKomutan inanmamış
söyle bakalım benim boyumun ölçüsü kaç demişAsker aşağıdan yukarıya komutanı süzmüş ve 175 efendim demişKomutan Doğru şaşırma nasıl bildindemişAsker Bilirim tabi efendim ben kereste uzmanıyım demiş

AY TUTULMASI

Albay, binbaşıya :
Yarın güneş tutulacak Bu daima görülen bir şey değildir Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi verecegim Şayet yağmur yağarsa, natürel bir şey göremeyiz O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün
Binbaşı, yüzbaşıya :
Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzzda güneş tutulacak Bu daima görülen bir olay değildir Olur Ya hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır
Yüzbaşı, teğmene :
Albayın emri ile yarın sabahleyin dokuzda taalim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır Ola Ki yağmur yağarsa ancak bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir
Teğmen, başçavuşa :
Yarın sabah dokuzda hava hoş olursa, talim kiyafeti ile albay tutulacak Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak Çünkü bu daima görülen bir olay değildir
Basçavuş, askere :
Yarın sabahleyin saat dokuzda kapalı talimgaahta Albayı tutacağız Sabahtan hepiniz talim techizat ile hazır olun
Askerler kendi arasında :
Yarın sabah bizim basçavus Albayı tutukklayacakmış *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt