aşka ve sevgiye dair nickler sevgisiz nickler sevgi nickleri sevgiye dair nickler aşka dair sevgiye » Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği oysa damla damla yutarız » Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri aralarında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir » Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer hatasız olmaya çalışmaz dar bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!! » Ne süre çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o vakit seni unutup başkasını SEVERİM! » Aşk bir güle aynı çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise ölümsüz acıları yaşarsın » Irk her ne değin sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez » Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz » Seni bulmaktan çok çağırmak isterim seni sevmeden önce çakmak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek yok sana hep bitmiş açmak isterim » Rüzgara egemen olamıyorsan yelkenlerini ona kadar ayarla ve unutma fakat yaşam karşılaştığın güçlüklerle yok gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir » Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpatıp gün ışığının kandili utandırdığı gibi » Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyiSeni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye » Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşünÇılgın ve çılgın dalgalara içinden gelerek girmezsinDurgun sular kendini belli etmez ve ne süre coşacağını sen bilemezsin