Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Yok bence

Aşk Yok bence
0
183

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ben 18 Yaşında ErkekyimBu seneye değin insanları izledim ve gördüğüm kadın ile erkek ilişkilerini %60lık bir oranda sex bsğlı oldugunu söyleye bilirimBir insan bir insanı seviyorum, ondan hoşlanıyorum, onugörünce hayecanlanıyorum, Ellerim titriyorPeki sen onla hiç konusmadan bu özellikler oluyorsa sen o kişinin uç görsel yoldan hoşlandığın belliBuda bence cinsel yoldan sevdiğin anlamına gelirbir insanın mimik ve hareketlerini, konuşmasını, Seklini yada parasının seversinBuna göre sizce aşk varmı yahut tümü sexten ibaretmiBir kız dusunelim çelimsiz lakin pozitif deil aşağı rahat bir pantalon, üstünde güzel bir gömlek, tisört olabilir güzel birde ayyakkabı(Dikey durusu ayyak adım şekli bile bazılarına göre önemli rol olabilir benzer seçmek için) bu kızı çok kisi sever ama diyorum işte sever lakin aşk denilmez buna cinsel yoldan sevgi denir herhaldeYorumlarınızı dört gözle bekleyecem

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt