Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Uğrunda Ölünecek Kadar Yaşanılası Olandır

Aşk Uğrunda Ölünecek Kadar Yaşanılası Olandır
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aşk Uğrunda Ölünecek Dek Yaşanılası Olandır 1549088725 1549088725 askugrundaolunecekkadaryasanilasiolandir5c5537d9dca53askugrundaolunecekkadaryasanilasiolandir5c5537d9dca53 http:img511imageshackusimg5112082zuzu65eb7 usuldan başladı vurmaya ……Ekim ayazı…… kurumaya yüz durmuş tenimde ürperiyor yalnızlık şimdi ömrün ezber sayfalarıdır buruşturup atılacak ……z a m a n s ı z…… ……elveda derken… körüm ötelere sağırım seslere seslensen de duyumsamam çek nefesini özümden sal üvey yüzlere ……c a n s ı z…… gerçeğin dölü düşmüş bir defa hazırladım kendimi sancılı hasretlere ……anladım…… yüzü olmayan bir Babadan ayrılığa gebeyim ……y a l a n s ı z…… …ellerim iki yürek… vuracağım aynalara dökeceğim bu aşkın sırlarını akacak kanım ……b e d e l s i z…… ……ve sen…… kimin canını nasıl yakarımarayışlarındayken ben bir avazda doğuracağım sensizliği ……ç ı ğ l ı k s ı z…… ……elveda derken…… kırıyorum zincirlerini kursakta ekşimiş sevgilerin ……d i y e t s i z…… bir türlü dillenmeyen yürekte hapis boğazda düğüm olan nice sevgilere yol verme zamanı bundan böyle ……n e d e n s i z…… “AŞK “namertlerin giyemeyeceği kadar transparan hiçbir buyruğa boyun eğmeyecek kadar hür uğrunda ölünecek değin yaşanılası olandır ​  

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt