Aşk Uğrunda Ölünecek Dek Yaşanılası Olandır 1549088725 1549088725 askugrundaolunecekkadaryasanilasiolandir5c5537d9dca53askugrundaolunecekkadaryasanilasiolandir5c5537d9dca53 http:img511imageshackusimg5112082zuzu65eb7 usuldan başladı vurmaya ……Ekim ayazı…… kurumaya yüz durmuş tenimde ürperiyor yalnızlık şimdi ömrün ezber sayfalarıdır buruşturup atılacak ……z a m a n s ı z…… ……elveda derken… körüm ötelere sağırım seslere seslensen de duyumsamam çek nefesini özümden sal üvey yüzlere ……c a n s ı z…… gerçeğin dölü düşmüş bir defa hazırladım kendimi sancılı hasretlere ……anladım…… yüzü olmayan bir Babadan ayrılığa gebeyim ……y a l a n s ı z…… …ellerim iki yürek… vuracağım aynalara dökeceğim bu aşkın sırlarını akacak kanım ……b e d e l s i z…… ……ve sen…… kimin canını nasıl yakarımarayışlarındayken ben bir avazda doğuracağım sensizliği ……ç ı ğ l ı k s ı z…… ……elveda derken…… kırıyorum zincirlerini kursakta ekşimiş sevgilerin ……d i y e t s i z…… bir türlü dillenmeyen yürekte hapis boğazda düğüm olan nice sevgilere yol verme zamanı bundan böyle ……n e d e n s i z…… “AŞK “namertlerin giyemeyeceği kadar transparan hiçbir buyruğa boyun eğmeyecek kadar hür uğrunda ölünecek değin yaşanılası olandır
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.