Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ask sözleri fena degil yaniii

Ask sözleri fena degil yaniii
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ask sözleri kötü degil yaniii kötü aşk sözleri en fena aşk sözleri sözler 2010 sözler çok Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur ♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz ♥ Dokuz kez sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim ♥ Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika sonradan oburu gelirasksozlerifenadegilyaniii5c564c132ba5bpngalt :haha: Haha :haha: ♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye ♥ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsunasksozlerifenadegilyaniii5c564c132fe81gifalt :abo: Yikes :abo: ♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim Imza: Copcu Riza ♥ Askim seni seviyorum! Fakat parayi daha cok… Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!asksozlerifenadegilyaniii5c564c1333ef9gifalt :hihi: Mosking :hihi: ♥ Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur lakin konsununki katiyen!:fish: ♥ Erkekler niçin evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi ♥ Sana sarilmayi böylece cok seviyorum oysa Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyorasksozlerifenadegilyaniii5c564c1337be5pngalt :D:D :D:D :D:Dasksozlerifenadegilyaniii5c564c133b685alt :D Big Grin :D ♥ Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi ihtiraslı, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin ♥ Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder ♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin dek cabuk unutmaz pes… ♥ Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis yildizseslicom  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt