Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ask nickleri

ask nickleri
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ask nickleri Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği kasıtlı olarak Ama gerçi bir umut taşıyorum Belki seven sevilir diye *Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum *Aşk ne süre biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa *Kalbimi yaralamak suya yazı kâğıda dökmek kadar zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya aynı Sen o suya yazı yazdınŞimdi güneşin doğmasını bekle *Şimdi daha iyi anlıyorum oysa, Nefes olmak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yakmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz almak *Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek dek güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var *1 Gün 1 delilik edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin? *Hoşlanmak ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce *1 gün gelip ben mi dünya mıdie soracaksın Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin fakat benim dünyam sensin *Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en sadık yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!! *HER ZAMAN KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YINE BİR TANE SEN EDEMEDİLER *Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda severBAŞKASINI! *aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa epope severse ihtilal olur arzu ben bir eşkiyayım ve sana aşığım *Sen beni o kadar bir ışık halkası getirdin ancak dostlarım bile güldü lakin ben seni o kadar bir hale getireceğim fakat düşmanların bile ağlayacak! *Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan fazla vefat etmek, gelmekten fazla gitmektir ve aşk pek haindir ama nerede imkansız varsa orayı sever *Seni uzak sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim fakat sensiz olmayı asla * Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Fakat Sende Biliyorsun Oysa Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var *Bazen izah etmek şiddet geldi korktum, ara sıra cesurdum sen yoktun, ve bundan böyle bir karar aldım söylüyorum Seni Çok lakin Çok Seviyorum *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye *Herkesi sevebilirdim sevmeye senden başlamasaydım *Aşk sevipte farklı kalmaksa, sevgilerin sonu defalarca ayrılıksa, ömürlerin sonu her zaman karanlıksa, al dünya bu aşkı Sende kalsın! *Bizim aşkımız istanbul dek büyük, berlin kadar anlamlı, sancı değin yıkılmaz, paris dek albenili, izmir kadar vazgeçilmez Aşk dediğin bizim gibi olmalı *Sen gelipte pişmanım desem, bana canice ver razıyım desen sana tek 1 canice verirdim Seninde benim gbi sevmeni isterdim! *Ağlamak çocuklara bağışlamak Allah''a mahsustur Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem *Bazen anlatmak zorlama geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun Ve artık söylüyorum SENİ SEVİYORUM*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni fazla sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak Görebildiğin binlerce yıldzdan herkes sana gnderilmiş öpücüklerdir! *1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanında geleceğim Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! *Seni bakmak su, senle yaşamak nefes olsun 3 gün susuz yaşayabilirim lakin nefessiz katiyen! *Sevgini göstereceksin söylemek yetmez Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! *Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en hoş gerçeğimsin! *Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne dek ihtiyacı varsa böylece muhtacım sna *Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari Haydi bekletme beni Azıcık olsn düşün senin için çarpan kalbimi *Sana bir gül sundum kokla fakat soldurma Sana ömrümü sundum yşa fakat masraf Sana kalbimi sundum sev lakin parçalama *Yalan bakışların sahte gülüşlerin aralarında buldum seni Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! *Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi  

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt