Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk, Ihtiras, Kıskançlık | BÜTÜN FORUM BURAYA BAKSIN UMARIM iÇİNDEN CIKARIZ

Aşk, Ihtiras, Kıskançlık | BÜTÜN FORUM BURAYA BAKSIN UMARIM iÇİNDEN CIKARIZ

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
SAleyküm Millet Ilk Olarak Çok Dikkatli Okumanızı Öğüt Ediyorum Biraz Karışık

Acilen Arkadaşlar Ben Ortaokulda Okurken Bir Kıza Aşık Oldum Ne Aşık Olması Onu Köpekler Gibi Seviyordum Lakin Karşılıksız Çıktı Liseye Geldim Yine Aynı Kızın Peşinden Koşmaya BaşLadım Bu Sefer Günlerce, Haftalarca Kızın Yolunun Önünde Pusu Kurdum Fakat Tekrar Olmadı Benim Sevdiğim Var Dedi Yine Kabul Etmedi Tekrar Elde Var Sıfır! Acilen Üniversitede Okuyorum Geçen Yıl Üniversiteden Aynı Sınıfta Olduğumuz Kız Bana Önerge Etti Bende Benimsemek Zorunda Kaldım ( Herkesin İçinde Öneri Etti Geri Çevirmek Ayıptır ) Neyse Kız Benimle Çok Mutlu Gerçekte Seviyor Beni Lakin Sınıftaki Öteki Kızlarla Nedense Böylece Muhatap Olmamı İstemiyor Kıskanıyor, Mesela Kız Arkadaşıma Sorularlar Kürşatla Ne Vakit Ayrılacaksın, Ayrılda Ben Cıkıyım Sen Fazla Birlikte Oldun Felan Filan Neyse Bunları Geldi Kız Arkadaşım Bana Söyledi Sinirli Birşekilde Bende Ne Bana Sinirleniyorsun yaw Bulunmaz Hint Kumaşımıyım Dedim Her Gün Bir Sevgilimi Değiştiriyim Çorap mı Bu Dedim Sonra Kız Arkadaşlar Kendi Aralarında İddaa Yapmışlar En Seri Kürşatı Kim Ayarlayacak Diye Neyse Bunlar Kayda Değer Yok Kayda Değer Olan Ortaokulda ve Lisede Peşinden Koştuğum Kızın Bana Yakınlık Duyması Derhal Zannederimki Birincil Aşkım Benimle Birlikte Olmak İstiyor

Size Soruyorum ? HANGİSİNİ TERCIH EDEYİM ?

1 Beni Peşinden Koşturan Ilk Aşkımımı ?

2 Beni Ayarlayacak Olan Kızlardan Birisini mi ?

3 Beni Seven Kızı mı ?

4 Yahut Başkasıyla Çıkıpda Diğerlerinin Tüm Planlarını Alt Üstteki mü Edeyim ?

5 Hepsi

LÜTFEN YORUMLARINIZI SEVİYELİ VE DÜZGÜN YAPALIM

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt