Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Hikayesi Kısa Bir Aşk Hikayesi

Aşk Hikayesi Kısa Bir Aşk Hikayesi
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kısa Aşk hikayeleri
Aşk hikayeleri oku

Bir kız ve bir delikanlı,bir motorsikletin uzerinde (180 km )hızla
gidiyorlar ve aralarında şoyle bir konuşma geciyor;

Kız : Lutfen yavaşla,ben korkuyorum
Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli
Kız : Lutfen,lutfen,cok korkuyorum
Delikanlı : Peki,beni sevdiğini soyle
Kız : Seni cok seviyorum,lutfen yavaşla
Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl
Kız delikanlıya sıkıca sarılır
Delikanlı : Şapkamı alıp,kendine takar mısın? Başımı cok sıktı
Ertesi gun gazetelerde şoyle bir haber cıktı: Motorsiklet kazası;
Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya carptıUzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtulduGercek ise şoyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememiştiBunun yerine,kızdan kendisini sevdiğini
soylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemiştiSonra da kendi olumu pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı

Similar threads

Bir kız ve bir delikanlı, bir motosikletin uzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında şoyle bir konuşma geciyor; Kız : Lutfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lutfen, lutfen, cok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini soyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Bir kız ve bir delikanlı, bir motosikletin üzerinde 180 Km çabuk gidiyorlar ve aralarında şöyle bir hitabe geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen, lütfen, fazla korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Kıza bir partide rastlamıştı Partinin sonunda kızı kahve icmeye davet etti Kız parti boyu dikkatini cekmeyen oğlanın davetine şaşırdı, ama tam bir kibarlık gosterisi yaparak kabul etti Hemen koşedeki şirin cafeye oturdular Delikanlı oyle heyecanlıydı ki, kalbinin carpmasından konuşamıyorduOnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Huzunlu Aşk Hikayesi Huzunlu Bir Aşk Hikayesi Bir Bitişin Hikayesi Sevgi Aşk Hikayeleri Tam tamına 17,5 yaşındaydım o gun Butun eğitim hayatımı adadığım ve sonunda başardığım universitemin bahcesinde onunla konuşup bir ilişkinin temellerini atmak uzereyken kucuk bir cocuktum Gunu birlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Huzunlu bir aşk hikayesi imageshuzunlubiraskhikayesi5add694101c52 Daha henuz 18 yaşındaydı, ama hayatının sonundaydı Tedavisi mumkun olmayan olumcul bir kansere yakalanmıştı Kahır icinde eve kapamıştı kendini Sokağa cıkmıyordu Annesi Bir de kendisi O kadardı butun hayatı Bir gun fena halde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt