Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ask gözlerde baslar...

Ask gözlerde baslar...
0
194

Similar threads

ask espirileri ♥ Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara niçin olur ♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz ♥ Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika sonradan oburu gelir ♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Anonslar baslar İstanbul kabataşyalova iskelesi Sayın yolcular, lütfen tek sıra halinde ilerleyelim Aloookime diyorum!! İstanbul Eminönü Beyazıt istikametindeki tramvay : Sayın yolcular lütfen kapılara yaslanmayınız!!! bir kaç dakika sonra: Arkadaşım yaslanmayın diyoruz kapılara, ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Bakışlar sürmeli gözlerde! Ünlüler niçin koyu renk kalemlerle yapılan makyajı seçim ediyor biliyor musunuz? Uygulaması fazla basit olan bu makyaj, gözleri belirginleştiriyor ve ışıldamasını sağlıyor! Bu yaz hepimiz stil ikonu Sienna Miller’ın göz makyajını misal alabiliriz Veya Naomi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Sizin ask siyirleri aşk şiyirleri ask siyirleri ask sıyırlerı siyiri aşk siyirleri 72162 72162 sizinasksiyirleri5c54e6ecf22dbsizinasksiyirleri5c54e6ecf22db 772 600 107954resimliasksiirleri3jpg72162 Sizin ask siyirleri 107954resimliasksiirleri3jpg72162 Sizin ask siyirleri 72163...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Yuvarlak Gözlerde Makyaj Bir koyu, bir açık tonda iki far rengi seçin Renkler birbirleriyle uyumlu olmalı * Açık renk farı göz kapağınızın tamamına uygulayın * Koyu renk farı göz kapağınızın yalnızca hareketli kısmına sürün Göze daha uzun bir form kazandırmak için renkleri uygularken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,332Kullanıcılar
keremeiSon üye
Üst Alt