Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk diye bir şey yok!

aşk diye bir şey yok!
0
245

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Ben lisede bir kızdan hoşlanıyordum ve sıradan 23 aydır kızla bakıştık hatta sınıfta bir kaç dost kızın bana nasıl baktığını görmüş gidip konuşalım filan dedi, lakin ben istemedim kendim açılacaktım ama yiğitlik edemedim, özgüvenim yoktu Bu kızla ayrı yerlerdee oturduğumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Merhabalar ilk önce herkese, Benim size danışmak istediğim konu şu; aşık olup da eskisi gibi görünce heyecandan konusamama, içinde bir şeylerin kıpraşması , her zaman onu hayal kurma , gözünün önüne getirme vb klasik aşk belirtileri hissetmiyorum artık34 yıl öncesine dek daha cekingendim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
LA AŞK DİYE BİRŞEY YOK KEN NE DİYE AŞK BÖLÜMLERİ AÇIYORSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM AŞK DİYE BİRŞEY YOK BURDA AHALI AŞKDAN COK UÇKUR ARKASINDA UÇKUR BÖLÜMÜ AÇIN DAHA MANTIKLI ŞU ANDA ÇARPIK OTURAK DOĞRULARI KONUŞAK YALAN MI SARI GIZ AŞK GERÇEK OLSA İDİ ÇİRKİN BİR YÜZ E VE ÇİRKİN BİR CISIM E LAKIN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar 16 yaşındayım bu zamana kadar hiç aşık olmadım yani kızlarıda hiç sevmezdim böyle Sınıfımıza bi kız geldi işte birincil diğer ilk gördüğüm gün hoş kız demiştim çarpıldım yaklaşık olarak böyle ama hevestir geçer aşk yok bu felan dedim Daha Sonra neyse konuşmaya başladık fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba arkadaşlar 2 sene beraber olduğum kızın dün beni aldattığını öğrendim Evlililkten felan bahsediyorduk evde yerleşik gelecekle ilgili planlar yapıyoruz ansızın aklıma onun defterlerini kurcalamak geldi Ama ne göreyim Bir erkeğe olan aşk yazıları ve o erkeğin buna olan aşk yazılarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt