Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ask.com Sitesi Toolbar Kaldırma Silme Nasıl Yapılır Programsız Resimli Anlatım

Ask.com Sitesi Toolbar Kaldırma Silme Nasıl Yapılır Programsız Resimli Anlatım
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Askcom Nasıl Kaldırılır Silinir? Resimli Anlatım

Navigasyon siteler pek cok kişi icin kullanışlı iken bir coğu icin de bir kabus halini alabiliyor Siz yuklemeyi secmeden internette gezdiğiniz ve indirdiğiniz uygulamalarla sisteminize yerleşen askcom toolbar ve sitesi de bunlardan biri Ask com siz istemeden sisteminize yerleşip arama motoru ana sayfanızı ele gecirdiyse ve toolbarı kaldrımanıza rağmen ana sayfanızı değiştiremiyorsanız bunu duzeltmenin iki yolu var:

Askcom Toolbar Kaldrıma Birinci yol:

Bilgisayarınızın sol alt koşesindeki başlat bolumune ve ardından calıştır'a tıklayın

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b044493d4af9

BUraya regedit yazın

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b044494db9a2

Karşınıza cıkan bolumde soldaki menuden 2 oğeyi (HKEYCURRENTUSER) acın

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b044495ee866

acılan bolumde en alttaki Software seceneğini işaretleyin

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b0444970ebff

Ardından Microsoft yazan yeri tıklayın, buradaki internet explorer bolumundeki main bolumunu secin

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b0444981fc50

Bu bolumde yer alan a dresi istediğiniz adresle değiştirip tamam deyin

Bu yolla duzelmediyse Askcom Toolbar Kaldrıma İkinci Yol:

Yine aynı şekilde başlatcalıştır bolumunu tıklayın

Buraya gpeditmsc yazın

Karşınıza cıkan sayfada Kullanıcı Yapılandırması Yonetim Şablonları Windows Bileşenleri İnternet Explorer 'a tıklayın

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b0444981fc50

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b04449a438a9

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b04449b5b9b5

Burada sağ taraftaki pencereden Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Cıkarseceneğini bulun ve buraya cift tıklayın

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b04449c933e0

Karşınıza resimdeki gibi bir sayfa gelecek O sayfada Devre dışıseceneğini işaretleyin ve uygula deyip cıkın

imagesaskcomsitesitoolbarkaldirmasilmenasilyapilirprogramsizresimlianlatim5b04449d98e21

Sorununuz duzelecektir

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt