Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşk Boceğim - Gulben Ergen..

Aşk Boceğim - Gulben Ergen..
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nazar değmesin diye
Uğraşmıştım gunlerce
Hio kimse aşkımıza
Bir soz etmesin diye
Done done ane
Olmuştum senin aşkından
Değmezmiş sana asla
Vazgectim bu sevdadan
Tanrı bir kez şans verirmiş
Sevdiği kullarına
Sen şansını geri teptin
Zor bulursun bir daha
Aşk mısın, kacak mısın
Anlamadım
Ben senin adını koyamadım
Saltanatın surecek nereye kadar
Aşk boceğim sana alışamadım

Similar threads

bomboş yillar ben hep hasrete yol aldim sen başka kollara uzandin ben yalanlara yenildim oysa sen hep onlari sevdin bomboş yollar bu sonbahar uzerime gelir butun yalnizliklar sahte yuzler beni gozler elele yurur bu aci izler bomboş yollar bu sonbahar uzerime gelir butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Romantik aşk şarkıları listesi Romantik şarkılar Aşk şarkıları Rafet El Roman – Yana Yakıla Nez Gonul 51promilHer Tarafta Abidin – Bosuna Abidin – Son Sabahtan Abidin – Son Sabahtan Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ali Guven – Gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
649
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt