Aşk Aşk Aşk 3 Arkadaşlar,ablalar benim bir derdim var ve fazla ivedi ne olur takviye edin ßen 7 derslik öğrencisiyimßenm ßir üstteki sınıfımdaki bir çocuktan hoşlanıyordumçocu benle fazla ilgileniyordu benim çok uzağımdayken yanıma gelip bana çarparak geçip bana bakıp bi gülümseme oluyordu hep kariıma çıkıyordu sanki beni peşine düşüp takip ediyordußi gün ben bi çocukla çıkmaya başladım ama sevmaden çocuk fazla ısrar etti çogu arkadaşımda sonuçta 4 aydır seviyormuş benißn birincil kabul etmedim daha sonra gaza geldm evet dedim çıktıgım günün birincil okul tenefüsünde bi çocukla tartışma ediyordum(erkek)çocuk bni deli etmiştiO anda hoşlandığım çocuk geldi ve o çocuga vurduSonra tartışma ettiğim çocuk bna önümüze gelene 100 tekme diye geldi o anda hoşlandığım çocuk o lafı diyerek onu itti Snra bi arkm ecem(Benm adım)sevgilin seni çağırıyor dedi o anda çocuk yanımdan uzaklaştı O andan beri çocukla hiç bişeyimiz olmadı Dün bni seven çocuktan ayrıldımAma dha çogu kişi bilmiyor Öğrenince yne bunları yapıcak eminim sizce bunun anlamı nedir Çocuk facemdede ekli bu aradaaskaskask35c5195b212f80gifalt :help: Help :help: