Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşk Acısı Şarkıları

Aşk Acısı Şarkıları
0
250

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aşk Acısı icin Şarkılar

Aşk Acısı Cekenlere Şarkılar

sıla kenar susu
aynaseverek ayrılanlar
emre aydınbu kez anladım
fikrimin ince gulu
haberin yok oluyorum duman
rafet el roman sevdim ama sonu yoktu
sezen aksu vazgectim
yuksek sadakatkatil ve maktul
Zakkum Anason

Benim aklıma gelenler bunlar sizde aklınıza gelen şarkıları bizimle paylaşabilirsiniz

Similar threads

Aşk Acısı için Şarkılar Aşk Acısı Çekenlere Şarkılar sıla kenar süsü aynaseverek ayrılanlar emre kültürlübu kere anladım fikrimin ince gülü haberin yok ölüyorum duman rafet el roman sevdim fakat sonu yoktu sezen aksu vazgeçtim yüksek sadakatkatil ve maktül Zakkum Anason...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Aşk Şarkıları En Guzel Aşk Şarkıları Yeni Aşk Şarkıları Turkce Aşk Şarkıları Ben ufak bir liste hazırladımSizlerde en beğendiğiniz aşk şarkılarını bu başlığa ekleyebilirsiniz imagesenetkileyiciasksarkilari5ad21cb00af82 Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta Deniz Seki Adaletsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Aşk Şarkıları Hangileridir En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir Yalın:Günaydın Emre Altuğ:Gözün Kültürlü Yar Sezen aksugeri dön Ferda Anıl YarkınArdına Kadar Berkant:Samanyolu Gülay cesaretin varmı aşka Ayten Alpman Sen Varsin Haluk levent anlasana , ela gözlüm Erol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
En Güzel Şehvetli Aşk Şarkıları Listesi Buyrun Bu konu; duygusal aşk şarkıları listesi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, müzik ruhun gıdası diye gereksiz yere dememişler Hüzünlendiğimizde müzik dinler, derdimize dertlenir, muslukları açıveririz Sevindiğimizde hareketli ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Birbirinden Hoş Türkçe Aşk Şarkıları Listesi Siz de Ekleyin ! Aşk Şarkıları Hangileridir En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir Sevgili melekler, sevdiğinizle birlikte dinleyebileceğiniz En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir diye soruyorsanız altında ama listeye bir göz atabilir, eklemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt