Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asırlık Şiir

Hoş geldin! degirmencim190 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Asırlık Şiir
0
170

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Ailem,yaptıklarım ve ben güya 3 kardeşiz
Ölüm yaklaştığında onları çağırıp konuşan biri gibiyiz
Adam kardeşlerine der ki:
Ölüm kapımı çaldı,bana takviye edinGeri dönülmez bir yolculuk başlıyorUzun ve güvenilmezBu hal karşı bana nasıl takviye edebilirsiniz?
Malı der fakat:
Benden ayrılmadığın sürece her istediğini yerine getiririmAma ayrılık olursa aramızdaki arkadaşlık biterİstediğini benden şimdi alÇünkü yakında ben savrulan kumlar arasına katılacamBaşka insanların olacamBeni sonraya bırakmaHarca!!!Şipşak yakında olacak olan vefat gelmeden elini çabuk tut,hayır yap!!!
Ailesi de şöle der:
Ben seni cidden sever herkesten üstün tutarımGücümü kuvvetimi senin için harcar, iyiliğini isterimAma iş ciddileştiğinde senin için ölememArdından gözyaşı dökerim,yüksek sesle ağlarım,seni hayırla yad ederim,cenazende bulunur gireceğin kabre dek o son durağına kadar hasretle tabutunu taşır sonradan geri dönerimSanki aramızda hiçbir şey yokmuş gibiHiç birbirimizi sevmemiş gibi Hiç birbirimizden sevgi görmemiş gibi
İşte insanın ailesi,işte desteği ve işte reel yüzü
Sonradan ameli konuşur insana:
Ben senin kardeşinimderSarsıntıların dehşetli hemen benim gibi bir kardeş bulamazsınBenimle mezarda karşılaşacaksın Orda seni savunacamHesap günü ağır gelmesi için gayret gösterdiğin kefeye oturacamBeni unutma değerimi bilBen üstüne titreyen yufka yürekli bir öğütçüyümSeni hiçbir vakit yanlız bırakmam
İşte senin amelinVuslat günü kavuşacağın güzel amellerin *

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt