Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asil Sozler Facebook

Asil Sozler Facebook
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
en guzel asil sozler

*Ya benimle bensin ya da hicbirşeyimsin

*Her insan kaybeder; ama sevmeyen vazgecer unutma Bil ki aşk; kaybettiğinde değil, vazgectiğinde biter aslında

*Kαybettim sαпdıklαrın, kurtulduklarındır belkide Unutma, Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi terkettiği yeri!!!

*Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara acıldığı, gozlerin masumiyet aradığı bu mubarek gunde tum dualarınız kabul olsun

*Kufur şeytana mahsustur, tovbe insana Aşk kadına yakışır, sevmek adama

*Benden nefret ettiğini duydum Eğer seni duşunecek vaktim olsa ben de senden nefret ediyor olurdum!

*Sana yuklediğim anlamları senmişsin gibi duşunme, Aldanırsın ! O anlamlarla sadece bende varsın Ben seviyorsam sen bahanesin

* rabbim sen beni dostlarımdan koru ben duşmanlarımın icabına bakarım!!!

* Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Kadar KucuLduySen ßen Senin
UğrunDa OLumu Goze ALaCak Kadar ßuyuDum Demek†ir

* Duşunuyda; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba

*Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz

* Guzellik; sadece guzel olan şeylerde değil, Guzel gormek istediğin herşeydedir

* Bir gun yağmura yakalanırsan benden kactığın gibi yağmurdanda kac cunku bulutların arasında kaybolan aşkı icin ağlayan benim

* Unuttuklarını anımsa, Kaybettiysen ara, Ozlediysen git bul, Kırdıysan af dile, Kırıldıysan affet Cunku hayat cok kısa

* Gidene Kal Demek Zavallılara,Kalana Git Demek Terbiyesizlere,Donmeyene Don Demek Acizlere,Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır

* OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İcİn OLur şEKLİmiz İciN
yaŞaRız!!!

* BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt