esas şampiyon kim? Sevgili melekler, Hayatımızda o kadar anlar vardır ancak kim kazanmış,kim kaybetmiş tam net değildir İşte hayata dair kuytu bir öykü Reel kazananlardan olmanız dileğiyleasilkazanankim5c58674d817e0alt Güneşli bir gündü Bayan parkta yanında oturan adama “Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum dedi Adam gülümseyerek “Hoş bir oğlunuz var dedi “Öteki salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum Daha Sonra saatine baktı ve “Heyyy, Todd, sanırım bundan böyle gitme zamanı diye seslendi oğluna Çocuk salıncakta yükselirken “Beş dakika daha baba, lütfen sadece beş dakika daha diye karşılık verdi babasına Adam başını “peki anlamında sallayınca çocuk keyifle sallanmaya devam etti Dakikalar daha sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna “Todd, artık gidelim mi, ne dersin? Çocuk yeniden gitmeye isteksiz “Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika daha diye bağırdı babasına Adam Tamamlanmış deyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti Sonunda bayan dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla “Ne dek sabırlı bir babasınız dedi Adam gülümsedi kadına “Tahammül değil yaptığım bayan dedi “Büyük oğlum Tommy’yi geçen sene burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu Tommy’e hiç yeterince vakit ayırmamıstım Ancak şimdi onunla beş dakika daha pozitif birlikte olabilmek için herşeyi yapardım Todd’la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime O her “Beş dakika daha baba dediği vakit , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, ama işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha pozitif izleyebiliyorum, belli başlı kazanan benim (tavuk suyuna çorba'dan)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.