iltasyazilim
FD Üye
Bn serhan formunuza yeni üye oldum17 yasındayım nese konuya gelelim su lahza ben yeni bir kıza aşık oldumbu kız benim okulumda benden bir inleme kucuk ve cok tatlı bir kız her sabahtan servise aynı yerden bindigimiz icin cunku evi bizim evin karsısında o yuzden soguk havalarda da aynı apartmanda bekliyozservise beraber biniyoruzhatta daha gecen gun onu ve bir kac arkadasımı da alıp otomobil ile gezdikbn bu kızı yaklasık okullar acıldıgından beri tanıyomve konusmuslugumuz warfakat zamanla ben bu kıza asık oldugumu gordumneden bole olduinsan sıradan bir arkadasına asık olabilir mi ? nesesu lahza kızın cıktıgı yokne yapsam ama okulda adım cıkar mı yada baska bunu seven cocuk warsa beni sıkıstırırlar mı diye de dusunmeden edemiyomcok mu gec kaldım 4 ay gibi bir sure oldusu lahza arkadasızne yapmalıyım sizce ? cok kararsızım (zaten hala benim bir eski kız arkadasımla ilgili acı cekiyomonu unuttum sayılır gerci birazcık şiddet oldu fakat hatırlamamaya calısıyorum)ben bu kızla sadece serviste ve dısarıda gorustum okulda yanında gitmeye cekiniyomo yuzden okulda o kadar pozitif hatta nerdeyse hiç konusmuyomonu baska cocuklarla gorunce bile kıskanıyom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.