iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
100 gr tereyağı 1 su bardağı tozşeker
2 su bardağı un
2 çorba kaşığı ince çekilmiş ceviz içi
1 tatlı kaşığı tarçın
500 ml ılık su
Hazırlanışı
Şekeri ılık suyun içinde eritinYağı ayrı bir tavada eritip unu ilave edin ve tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak pembeleşinceye kadar kavurun
Kavrulmuş una azar azar ılık şekerli su ekleyinUn, suyu tümüyle çekip katılaşıncaya kadar karıştırmaya devam edinOcaktan alıp servis tabağına alınÜzerine ceviz ve tarçın serpin Ilık servis yapın Aside artık hazır, afiyet olsun
100 gr tereyağı 1 su bardağı tozşeker
2 su bardağı un
2 çorba kaşığı ince çekilmiş ceviz içi
1 tatlı kaşığı tarçın
500 ml ılık su
Hazırlanışı
Şekeri ılık suyun içinde eritinYağı ayrı bir tavada eritip unu ilave edin ve tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak pembeleşinceye kadar kavurun
Kavrulmuş una azar azar ılık şekerli su ekleyinUn, suyu tümüyle çekip katılaşıncaya kadar karıştırmaya devam edinOcaktan alıp servis tabağına alınÜzerine ceviz ve tarçın serpin Ilık servis yapın Aside artık hazır, afiyet olsun