Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' üzere sorularınızın karşılığı burada!
1. Aslı Kızmaz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Fonda Bastık “Sana Bayılıyorum” Yeni yılda da yan yana, sıhhatle canım manitam

2. Başak Sayan
Giriş yap veya üye ol.
Kendimi bildim bileli telaşlıydım. Bilhassa de maddi hususlarda.Bunda tahminen birinci gençlik yıllarımda çok zorluk yaşamış olmamın, hatta bir periyot evsiz kalmış olmamın tesiri var.Her an başıma makus bir şey gelecek ve parasız sokakta kalacağım korkusu paralize diyordu beni.Üstelik bu pay değersizlik hisleri da eşlik ediyordu.Hayal ettiğim her işi yapmayı başarsam da daima azla yetinmek zorunda kalmıştım.Ta ki her şeyin benden kaynaklandığını anlayana değil.Ne zamanki kendi içime hakikat bir seyahate çıkmaya ve orada gizli olanlara bakmaya yürek edebildim her şey değişti bir anda.Hayatıma o ana kadar hükmeden çocukluğumdan, anne babamın yaşadıklarından ve atalarımdan bana devredilen inançların bu tecrübeleri yarattığını anladım.Ve uzun süren bu seyahat sırasında ömrümü dönüştüren pek çok enstürman keşfettim.Meditasyon hayatımın en kıymetli anahtarı haline geldi lakin bu kâfi değildi tek başına.Zihnimi de yönetmem gerekiyordu.Ve tıpkı anda kainatın tabiatını anlayıp onun maddelerine uygun yaşamalıydım.Ancak o vakit her şey birbiri ile uyumlu olabilirdi.Öyle de oldu.Bana çok uzun vakittir her sabah uyguladığım çalışmanın ne olduğunu soruyorsunuz.Yeni romanı bitirmeye çalıştığımdan sizle paylaşamadım.8 hafta süren bu çalışmayı belirli bir fiyat karşılığında vermemi isteyenler çok oldu.Ancak pek çok insanın bunu karşılayacak gücü olmadığını lakin buna muhtaçlıkları olduğunu fark edince neden paylaşmayayım ki diye düşündüm.Evrende her şey alma verme maddesine bağlıdır.Nefes almak için bile evvel vermek zorundayız.Dengenin bozulmaması için bu çalışmaya katılacak herkesten 5 kişiyi bu çalışmaya dahil etmelerini istiyorum.Bu 5 kişi sizin minik kümeniz olacak. Lakin onların da kendi 5’li kümelerini oluşturmaları gerekecek.En yeterli öğrenme yolu öğretmektir her vakit.Böylece buradaki ailemiz günden güne büyüyecek.Eğer mutsuzsanız, hayatınızda bir şeyler değişsin istiyorsanız çalışmaya hazır mısınız?Yeni yılın birinci günü başlıyoruz.Adım adım hem rahmeti hayatınıza çekecek hem bu yılda istediğiniz tecrübesi yaratacak hem de zihninizi yönetmeyi öğreneceksiniz.Katılmak isteyenler kendi 5’li kümelerine katmak istedikleri şahısları bu postun altına etiketlesinler.2022’de diğer bir hayat mümkün.
3. Hakan Ural
Memnun yıllar ......Açık konuşmak gerekirse çok beklentim yok doğrudur yanlıştır farklı imal bu fazla gerçekçiyim aslında buda beni besleyen bir şey keyifli ediyor ha lakin alışılmış ki umudum var her vakit temennilerim olağan ki olumlu ....ama dünyanın olmazda ' insanların ' gidişatı aşikâr ve çok net ortada ! Biz bizim üzere olanlarla DÜZGÜN İNSAN olmaya devam etme gayretinde olacağız her zamanki üzere hiçbir ayırım yapmadan ....Biliyorumki dünya son bulana kadar kötülük var olacak ve var gücü ile fıtratını yani berbatlığı yaşatmaya çalışacak ! Velhasıl @nurtugbaalgulün itimat ve sevgi ile tüm samimiyeti ile başını göğsüme yaslatabilmektir ' âlâ insan olabilmek gaye genel olarak budur evrak budur ' ! Ben milletimi ülkemi Allah için çok seviyorum başta kendi ülkem ve tüm dünyaya inşallah sıhhat ve huzur getirsin bi evvelkini aratmasın yeni yıl ve herkesin kalbine nazaran versin bize vakitlerini ayırarak hayatı her sabah paylaşan siz ailemizede ....sizleri çok seviyorum sağlıklı keyifli huzurlu yıllar

4. Pınar Deniz
Giriş yap veya üye ol.
Sana inanıyorum 2022. Yap numaranı????
5. Serel Yereli
Giriş yap veya üye ol.
6. Chiara Ferragni
Giriş yap veya üye ol.
Thoughts?
7. İsmail Hacıoğlu
Giriş yap veya üye ol.
Haydi bakalıııım...????
8. Lily Collins
Giriş yap veya üye ol.
By far my favorite moment of 2021. The year I married my best friend and love. Still feels like a dream - thank god we have the beautiful pictures to help us relive the magic…
9. Serdar Ortaç
Giriş yap veya üye ol.
10. Damla Sönmez
Giriş yap veya üye ol.
Beğenilen geliyorsun 2022! ????????Bize sıhhat, sevgi, sevinç getir!Akşam @osesturkiye deyiz ????
11. Zeynep Koçak
Giriş yap veya üye ol.
düzelicez inşallah
12. Ebru Gündeş
Giriş yap veya üye ol.
Yalnızca bakıyorum…
13. Eda Özerkan
Giriş yap veya üye ol.
Fazla kelama gerek yok 2022..????İstediğim tek şey güzel gel, sıhhatle, rahmetle, huzurla, aşkla…????????????Hepimize memnun yıllar.

14. Perihan Savaş
Giriş yap veya üye ol.
2022 herkesin gönlünden geçenleri getirsin.????

15. Dilek Sabancı
Giriş yap veya üye ol.
Canım Nazlı’cım âlâ ki doğdun????????iyi ki bizim kızımız oldun????????????

16. Katy Perry
Giriş yap veya üye ol.
17. Zeynep Özkaya
Giriş yap veya üye ol.
18. Aybüke Pusat
Giriş yap veya üye ol.
Starry night ????????
19. Neslişah Alkoçlar
Giriş yap veya üye ol.
Size âlâ bir haberim var! Altan güzelleşti ve hepimiz yeterliyiz ????????İnsan daha ne ister! 2022 senden isteğim sakin sakin, tabiatla barışık, kendimize ihtimam gösterdiğimiz ve olumlu gücümüzü kaybetmediğimiz bir yıl olsun! Ben şimdiden çok heyecanlıyım... Çalışalım, üretelim, hayallerimiz de sıhhatimizin izinde büyüsün, çoğalsın, bize güç versin... Dileğim bunlar senden yeni yıl!
20. Eser Yenenler
21. Merve Oflaz
Giriş yap veya üye ol.
2022'yi bu formda bekliyorum ???? Güç geçen 2021 i açıkcası çok sevmedim . 2022 den beklentim; yeşili, ağacı daha çok seven , sokaktaki köpeklerin başını okşayabilen hoş insanların çoğalması, o vakit tüm problemler çözülür zati

22. Cet Demirer
Giriş yap veya üye ol.
Yenii yılda hepinizin muradı gerçek olsun sağlıklı olsun hoşluklar dört nala gelsin

23. Cardi B
Giriş yap veya üye ol.
Doing a lot but not doing to much ????
24. Ebru Yaşar
Giriş yap veya üye ol.
Yeni bir yıla girerken yeni hayaller, yeni umutlarımız olsun ,sterim ????ama en çok da sıhhat isterim tüm dünya için ???????? tüm sevenlerimin arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum sizleri seviyorum

25. Sedef Avcı
26. Hazar Ergüçlü
Giriş yap veya üye ol.
27. Halle Berry
Giriş yap veya üye ol.
28. Safiye Soyman
29. Kourtney Kardashian
Giriş yap veya üye ol.