Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Artık Sevmeycem Gari

Artık Sevmeycem Gari
0
248

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Birinin elinde gitar, diğerinde bağlama Muğlalı iki gencin Ege şivesiyle soyledikleri 'artık sevmeyeceğimşarkısı internette tık rekoru kırıyor

Artık sevmecen garii
Sana donmecen garii
Beni pek korlevedin
Beni pek korlevedin
Sana donmecen garii…
Bitivesin gari cileee, abouğuğuuu
Cekimepdurun bile bileee, abouğuğuuu
Beni pek korlevedin
Beni pek korlevedin
Allah belanı vesin!
Umitlemi yıkıvedin
Hayallemi calıvedin
Sen ne deversen deve
Sen ne deversen deve
Beni pek korleyivedin
Allah belanı vesin!
Bitivesin gari bu cile, abouğuğuuu
Cekimemdurun bile bileee, abouğuğuuu
Nigida ağlısen boş
Nigida yalvarsen boş
Senin olmecen gari
Sene varmecen gari

Şarkının orijinal sozleri

Artık sevmeyeceğim
Butun kabahat benim
Ne kadar ağlasam boş
Ne kadar yalvarsam boş
Bana donmeyeceğim

Bitsin artık bu cile
Cekemem bile bile
Sen ne soylersen soyle
Bu hayat gecmez boyle
Sana donmeyeceğim
Artık sevmeyeceğim

Umitlerimi kırdın
Hayallerimi yıktın
Benim ahımı aldın
Benim ahımı aldın

Similar threads

Birinin elinde gitar, diğerinde bağlama Muğlalı iki gencin Ege şivesiyle söyledikleri 'artık sevmeyeceğimşarkısı internette tık rekoru kırıyor Artık sevmecen garii Sana dönmecen garii Beni o kadar körlevedin Beni o kadar körlevedin Sana dönmecen garii… Bitivesin gari çileee, abouğuğuuu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Merve Mete 15 ocakta soylediği şarkı Artık Sevmeyeceğim O Ses Turkiye Merve Mete 15 ocak O Ses Turkiye Merve Mete Artık Sevmeyeceğim şarkı sozu Artık sevmeyeceğim Butun kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana donmeyeceğim Bitsin artık bu cile Cekemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ebru Polat Artık Sevmeyeceğim Şarkısı 2019 Ebru Polat Artık Sevmeyeceğim sozleri Umitlerimi kırdın hayallerimi yıktın Benim ahımı aldın Benim ahımı aldın Sana donmeyeceğim Artık sevmeyeceğim Butun kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana donmeyeceğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim Ümitlerimi kırdın hayallerimi yıktın Benim ahımı aldın Benim ahımı aldın Sana dönmeyeceğim Artık sevmeyeceğim Tüm suç benim Nekadar alarsan abes Nekadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çilee aooof Çekemem bilerek aooof sen ne söylersen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Özay Gönlüm* Nine'nin Mektubu Serisi özay gönlüm ninenin mektubu özay gönlüm mektup ninenin mektubu oku dinle Özay Gönlüm yazmış; Nine'nin Maktupları serisinin kaynağı burdan gelmiş yani 1549218617 1549218617 ozaygonlumnineninmektubuserisi5c34313dbfozaygonlumnineninmektubuserisi5c34313dbf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt