Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Artık bu saatten daha sonra konuşmanın bir faydası olurmu

Artık bu saatten daha sonra konuşmanın bir faydası olurmu
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
slm arkadaşlarben bir hafta önce bir konu açmıştım Ben bir kızdan hoşlanıyorum ama meslek değişti galiba diyeçok kötü bir şey oldubu hafta %100 konuşmaya tanışmaya karar vermiştmsalı günü beklemediğim birşey oldubu kız geldi yalnızca facebookda eklediği ve 2 ay önce başka bir kızla çıkan çocuğun yanına, ben ünvsninkantininde otururken geldi bende kantindeyim ve kız bütün benim karşıma geçti oturdukonuşmaya başladılarburaya kadar herşey normalAmaa kız nerdeyse karşsındaki çocuğun içine düşücektisürekli çocuğun gözünün içine bakıyodu karşı saçıyla falan oynuyoduyani bana tarafından hoşlandığı %100 KesinAma karşısındaki çocuk hiç bir pas vermedi çocuk bakmadı bile kızn yüzünesonra gittiler dışarı falan çıktılarçocuk okuldan ayrıldı ve bu hafta içerisinde hiç okula gelmedi Arkadaşlarbu kız benim kendisinden hoşlandığımı bilyordubir kaç defada göz göze falan gelmiştiklakin artık ben bu kızdan bu hareketi karşı soğudum ve vazgeçtimartık kızın tavırları da değiştiokuldayken çaktırmadan ara ara bakıyobazen hiç takmıyoyani ne ben onu takıyoruım nede o beniKısacası böyle bir durumda siz olsaydınız napardınızzaten konuşmak ihtimali benim açımdan imkansız oldu bundan böyle yorumlarınızı bekliyorum

Similar threads

slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan belki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kere facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikhemencecik derhal kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan belki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kez facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikanında anında kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan olur ya hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 defa facebookda eklemiştim kabul etmedibir çok kezde göz göze gelmiştikhemencecik hemencecik kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan ola ki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kez facebookda eklemiştim kabul etmedibir çok kezde göz göze gelmiştikderhal derhal kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan şayet hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 defa facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikanında hemen kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt