iltasyazilim
FD Üye
slm arkadaşlarben bir hafta önce bir konu açmıştım Ben bir kızdan hoşlanıyorum ama meslek değişti galiba diyeçok kötü bir şey oldubu hafta %100 konuşmaya tanışmaya karar vermiştmsalı günü beklemediğim birşey oldubu kız geldi yalnızca facebookda eklediği ve 2 ay önce başka bir kızla çıkan çocuğun yanına, ben ünvsninkantininde otururken geldi bende kantindeyim ve kız bütün benim karşıma geçti oturdukonuşmaya başladılarburaya kadar herşey normalAmaa kız nerdeyse karşsındaki çocuğun içine düşücektisürekli çocuğun gözünün içine bakıyodu karşı saçıyla falan oynuyoduyani bana tarafından hoşlandığı %100 KesinAma karşısındaki çocuk hiç bir pas vermedi çocuk bakmadı bile kızn yüzünesonra gittiler dışarı falan çıktılarçocuk okuldan ayrıldı ve bu hafta içerisinde hiç okula gelmedi Arkadaşlarbu kız benim kendisinden hoşlandığımı bilyordubir kaç defada göz göze falan gelmiştiklakin artık ben bu kızdan bu hareketi karşı soğudum ve vazgeçtimartık kızın tavırları da değiştiokuldayken çaktırmadan ara ara bakıyobazen hiç takmıyoyani ne ben onu takıyoruım nede o beniKısacası böyle bir durumda siz olsaydınız napardınızzaten konuşmak ihtimali benim açımdan imkansız oldu bundan böyle yorumlarınızı bekliyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.