Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Artık ben sorumluyum...

Artık ben sorumluyum...
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Artık ben sorumluyum Kırık Düşler Ülkesi'ne yaptığım yolculuklardan Hep tek başıma oldu dönüşlerim Oysa tek kırılan ben olmamalıydım hayattan Seninleyken yaptığım hataları tekrarlamaktan Gocunmuyorum sensizken Ne de olsa seninle yaşamışlığın cesareti yüreğimde Ertelediğim düşlerde yaşıyorum şimdilerde Yalnızlığın tadındaki buruklukta hoşuma gidiyor yavaştan Ben düşler ülkesini seçiyorum gönüllü Gerçekleri sana postalıyorum bugün İyi bak kendine demeyeceğim bundan böyle Ona bile hakkı olmalı söylerken insanın Hiç uğruna harcanmış hayatlardan göçüşüm Şayet böylesi daha iyi Kendi başının çaresine bakarken öğreniyorsun hayatı Anlamış olmalıydım çoktan oysaki Bir seçim gerçekleştirmek olsaydı dileğim Kendimi seçerdim Kocaman açıyorum gözlerimi yeniden Seninleyken sıkı sıkı yumduğum günden beri Daha bir hazırım herşeye Yaşadıklarımdan, yaşayacaklarımdan da Bundan Böyle ben sorumluyum​  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt