Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi Resimli

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi Resimli
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebapbı nasıl yapılır
Resimli Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap yapılışı

Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta zirve domates
2 adet havuç
250 gr sultani
bezelye
Tuzlu, karabiber
Kırmızı pul biber
12 demet dereotu

Yemeğin Tarifi
Eti yıkayıp bir tencereye koyun Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun Halka biçiminde doğranmış havucu ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin

Et suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç, bezelye, arpacık soğanı, tuzlu, karabiber ve pul biberi ek edin Et yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya değin hafif ateşte 1 1, 5 saat pişirin (Etin suyu azaldıkça azami 2 su bardağı ılık su ekleyebilirsiniz )

Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üstüne ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak servis yapınız Sıhhat olsun



*
 
858,506Konular
982,848Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt