Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arpa Şehriye Çorbası (Kıymalı)

Arpa Şehriye Çorbası (Kıymalı)
0
97

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
arpa-sehriye-corbasi-kiymali-5.jpg

Arpa Şehriye Çorbası (Kıymalı) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 yemek kaşığı kıyma
  • 1.5 çay bardağı arpa şehriye
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 6 su bardağı sıcak su
  • Tavuk suyu (buzluktan 2 küp)
  • Pul biber
  • Nane
  • Tuz

Arpa Şehriye Çorbası (Kıymalı) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle tencere içerisine sıvı yağ koyarak kıymayı kavurun.
  2. Akabinde salçasını ekleyip baharatlarını ekleyip 6 bardak sıcak suyunu ve tavuk suyunu ek edin .
  3. Kaynadıktan sonra arpa şehriyelerini atın ve ocağın altını kapatıp tencerenin kapağını kapatın.
  4. Arpa şehriyeleri şişmeye bırakın akabinde 10 dk sonra denetim edin afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt