Aromalı Farklı Kolay Sütlaç Tanımı İçin Malzemeler
- 2.5 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı pirinç
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 adet çubuk tarçın
- 1 dilim limon kabuğu
- 1 dilim portakal kabuğu yahut mandalina kabuğu
Aromalı Farklı Kolay Sütlaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm materyalleri tencereye alıp karıştıralım.
- Tencereyi ocağa alıp orta ateşte pirinçler pişene kadar karıştıralım.
- Pirinç büsbütün pişdikten sonra içindeki tarçın çubuk portakal kabuğu ve limon kabuğunu içinden alalım.
- Kaselere sıcak olarak koyduktan sonra soğuması için kenara alalım.
- Soğuduktan sonra istediğiniz üzere süsleyerek servis yapabilirsiniz afiyet olsun.