Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram dana ciğer
- Bir tutam tuz
- Bir tutam karabiber
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı un
Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Merhaba evvel ciğeri kanı temizlenene kadar yıkayalım.
- Sonrada tuz, karabiber ve un ekleyip ciğere yedirelim unu.
- Sonra kızgın yağa atıp daima karıştırıp kavuralım, yeterlice piştiğinden emin olduktan sonrada kapatalım ocağın altını ve kızarttığımız patateslerle karıştıralım servise hazır afiyet olsun

.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.