Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavut Ciğeri

Hoş geldin! diyarkurt tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Arnavut Ciğeri
0
44

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
arnavut-cigeri.jpg

Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk ciğeri
  • 2 adet patates
  • 1 çay bardağı un
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay bardağı süt
Kızartmak için;
  • Yeterince yağ

Arnavut Ciğeri Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ciğerleri temizleyip yıkadıktan sonra üzerine süt ekleyip yarım saat dinlenmeye bırakıyoruz.
  2. Ciğerler beklerken patatesleri soyup küp küp doğruyoruz.
  3. Kızgın yağa doğradığımız patatesleri atıyoruz.
  4. Patatesler kızardıktan sonra ciğeri süzgeç yardımıyla süzüyoruz.
  5. Süzdüğümüz ciğerleri una buluyoruz unun fazlasını tekrar eliyoruz. Kızaran patateslerin fazla yağını almak için altına peçete ekleyip ayrı bir kaba alıyoruz.
  6. Elediğimiz ciğerleri kızgın yağa bırakıyoruz.
  7. Ciğerler kızarınca ayrı bir kaba alıyoruz.
  8. Derin bir tavada ciğeri ve patatesi buluşturuyoruz.
  9. Biraz daha kavrulurken üzerine tuz ve toz biberi ekliyoruz. Yemeğimiz hazır :) afiyet olsun.
Arnavut Ciğeri Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt