Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Armut Tatlısı

Hoş geldin! jutulheim tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Armut Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Armut Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

*8 adet armut
*1 su bardağı *toz şeker
*1 su bardağı *su
*Tarçın karanfil

ÜZERİ İÇİN;


*Krem şanti
*1 su bardağı *süt
*Ceviz

Armut Tatlısı Tarifi Yapılışı Armutların kabuklarını soyun ve ortadan ikiye bölüp iç çekirdeklerini çıkartın geniş teflon tencereye armutları dizin Sırasıyla şekerini serpin suyu kabuk tarçını ve karanfili ekleyin Ocağa alın bir taşım kaynadıktan sonra ocağın altını kısıp suyunu çekene kadar pişmeye bırakın Hafif karamelize olunca altını kapatıp soğumaya bırakın Diğer tarafta soğuk süt ile krem şantisini ayarlayın ve 10 dakika buzdolabında bekletin armutlar soğuyunca üzerlerine birer kaşık krem şanti ekleyip cevizle servis yapın Afiyet olsun
 
858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt