Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Armut Hoşafı nasıl yapılır?

0
342

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Sıcak geçecek olan Ramazan Ayında, hazırlayacağınız birbirinden güzel hoşaf çeşitleri ile susuzluğunuzu gidermeniz mümkün

Armut hoşafı için gereken malzemeler:

1 su bardğı üzüm 3 tane armut 5 adet mürdüm eriği karanfil 1 su bardağı toz şeker Armut hoşafı nasıl yapılır:

Armutları soyun ve içindeki çekirdekleri dürüstçe temizleyin Benzer şekilde eriklerinde çekirdeklerini çıkarın Hoşaf yapımında kullanılacak meyveleri küp küp doğrayın Üzümlerin çöplerini temizleyin

Tencerenin içine 1,5 litre su koyun meyveleri içine ekleyin 1 su bardağı toz şekeri ek edip karıştırın Kaynamaya başladıktan 15 dakika bekleyin Hoşafınız hazırlanmış Şu Anda soğumaya bırakın Tamamen soğuyan hoşafınızın içine 45 adet karanfil atın Karanfili sıcakken atarsanız hoşafınızın rengi kararabilir

Hoşafınızı soğuk servis yapın Sıhhat olsun *

Similar threads

Sıcak geçecek olan Ramazan Ayında, hazırlayacağınız birbirinden güzel hoşaf çeşitleri ile susuzluğunuzu gidermeniz mümkün Armut hoşafı için gereken malzemeler: 1 *1 su bardğı üzüm *3 tane armut *5 adet mürdüm eriği *karanfil *1 su bardağı toz şeker Armut hoşafı nasıl yapılır: Armutları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Armut Hoşafı nasıl yapılır? imagesarmuthosafinasilyapilir5adfa7417b649 Sıcak gececek olan Ramazan Ayında, hazırlayacağınız birbirinden guzel hoşaf ceşitleri ile susuzluğunuzu gidermeniz mumkun Armut hoşafı icin gereken malzemeler: 1 su bardğı uzum 3 tane armut 5 adet murdum eriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Armut Hoşafı Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *9 adet armut *2, 5 su bardağı şeker *6 su bardağı su *Bir kaç damla limon Armut Hoşafı Yapımı Tarifi Yapılışı Böbrek dostu hoşafımızın yapımına armutlarımızı soyarak başlayabiliriz Soyulmuş armutları ikiye bölerek içindeki çekirdek kısmını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Komposto (Hoşaf) Tarifi İçin Malzemeler *2 armut *2 elma *2 çubuk tarçın *2 yemek kaşığı çekirdeksiz üzüm *2 yemek kaşığı çekirdekli üzüm *8 bardak su *1, 5 su bardağı şeker Komposto (Hoşaf) Tarifi Yapılışı Elma ve armutları küp küp doğrayıp tencereye koyalım Üzümleri de içine koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Kuru Armut Hoşafı Tarifi İçin Malzemeler *Yazdan dilim şeklinde kurutulmuş armut (yaklaşık yarım kilo ) *1, 5 su bardağı şeker (isteğe göre azaltılıp çoğaltılabilir ) *Göz kararı su( benim tencere 5 lt likti ben 2, 5 – 3 lt su koydum ) Kuru Armut Hoşafı Tarifi Yapılışı Merhabalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt