Ay ne kadar büyümüş kendisi!
Görüntülerini izlesek de izlemesek de hepimiz Enes Batur’u bir kere de olsa duymuşuzdur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kendisi Türkiye’de en çok aboneye sahip YouTuberlardan biri. O denli ki Batur’un YouTube’da 14.9 milyon takipçisi var!
Giriş yap veya üye ol.
Haliyle seveni kadar sevmeyeni de var. Kendisi geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ isimli programına katılıp samimi itiraflarda bulundu.
Biz de sizler için bu itirafları derledik:
Batur aslında bilgisayar mühendisliğini kazanmış lakin bunu ailesinin zoruyla yaptığından ötürü okula gitmemiş. Şu anda kendisi Nişantaşı Üniversite’sinde Sinema Televizyon kısmında okuyormuş.
Giriş yap veya üye ol.
Kendisi YouTube’a aslında para kazanmak için değil zevk aldığı için girmiş. Zati kendisinin YouTube’a girdiği devirde platformdan para kazanılmıyormuş.
Lise periyodunda Batur’un en büyük isteği uygun bir arkadaş kümesinin olmasıymış lakin kendisi dışlanıyormuş.
Çağlayan’ın kendisine yönelttiği ‘Kendinizi berbat mi buluyordunuz’ sorusuna ‘Öyle komplekslerim vardı, evet’ diyen Batur lise yıllarında büyük bir sivilce sorunu yaşadığını anlattı.
“Şu anda da büyük düşüncelerim var. O zamanki düşüncelerim üzere değil lakin farklı kaygılarım de oluyor natürel ki. Birazcık baskı var. Hatta çok büyük bir baskı var bence bütün Influencerların üstünde."
“Ben uzun müddettir bu işi yaptığım için yeni başlayanlar bunu fark etmiyorlar zira daima bir içerik üretme savaşındasın ve daima rakiplerin artıyor.”
Giriş yap veya üye ol.
“Yeni gelen eskiyi biraz ezerek geliyor. Ben de kendimi biraz eskimiş üzere hissettim lakin aslında gencim de bir bakıma. “
Giriş yap veya üye ol.
“Başarısız olmaktan korkuyorum.”
Giriş yap veya üye ol.
“Ben kendime güvenen bir beşerim. 99 defa kusur yapsam da 100.’yü denerim.”
Giriş yap veya üye ol.
Sosyeteyi sevmediğini zira kendisine samimi gelmediğini söyleyen Batur, onlara iş yapmadığını ve nefret ettiğini de söz etti.
Giriş yap veya üye ol.
Çağlayan’ın ‘çok mu para kazanıyorsunuz’ sorusuna ‘istediklerimi alacak kadar ‘diyen Batur, ‘domates peynir ekmek yiyerek de keyifli oluyorum’ dedi.
Giriş yap veya üye ol.
Bu ortada kız kardeşi klibinde öteki bir kızı oynattığı için oldukça bi’ kıskanmış kendisini.
Giriş yap veya üye ol.
Röportajın tamamın izlemek isteyenler için görüntüyü da buraya bırakalım: