Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Armağan Çağlayan'ın Programına Katılan Tuğba Ekinci Taciz Konusundaki Düşünceleriyle Kafaları Yaktı

Armağan Çağlayan'ın Programına Katılan Tuğba Ekinci Taciz Konusundaki Düşünceleriyle Kafaları Yaktı
0
80

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-b3a89e1172d8b9b4e532bc72161eb3e9e360f215.jpg

Polemik kraliçesi Tuğba Ekinci yeniden rasyonellikten uzak fikirlerini beyan etmeye devam ediyor. Bayanların en büyük sorunlarından biri olan taciz mevzusuyla ilgili söylediklerini okuyunca biraz sonunuz bozulabilir. İnsan sahiden hayret ediyor...

Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan, YouTube üzerinden yayınladığı Gör Beni programıyla ses getirmeye devam ediyor.

Gör Beni'nin bu kısımdaki konuğu polemik kraliçesi Tuğba Ekinci oldu. Ekinci en son Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'la canlı yayında hengame etmişti.

Armağan Çağlayan'ın röportajında ilgi cazip çok fazla kısım var lakin Ekinci'nin taciz açıklamaları epeyce tuhaf. Röportajın dikkat cazip kısımları şöyle:

"Bu vakte kadar meczupla, manyakla uğraşmadım. Hani derler ya tacize uğradım diye başıma hiç bu türlü bir şey gelmedi."

Armağan Çağlayan: Şanslısınız!

"Ben onu her vakit şöyle düşünüyorum; O düzeye getiren bayanlar. Sokaktaki sapıktan bahsetmiyorum."

"Linç mi bu? Olağan beşerden bahsediyorum. Mesela sevgilisini seviyor, sonrasında şikayet ediyor. Sen onu esasen o denli aldın. Bayanlarımız zevkini aldıktan sonra suçluyor."

Taciz konusundan sonra siyasetle ilgili yorumun da şu halde oldu:

'AK Partiye oy vermem lakin Erdoğan'ın dik duruşunu seviyorum.'

Programın tamamını buradan seyredebilirsiniz.

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt