Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar yardım istiyorum.hamilelik mi bu??

arkadaşlar yardım istiyorum.hamilelik mi bu??
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
arkadaşlar destek istiyorumhamilelik mi bu?? sol göğsüm sızlıyor göğüs sızısı hamile kaldıktan kaç gün sonradan mide bulanır merhaba arkadaşlaradetimden 1 hafta önce beraber oldukadetimden normalden erken,daha eksik ve daha koyu renkliydişuanda adetim biteli 10 gün oluyor(yani birliktelikten takriben 20 gün sonra) fakat kasıklarımda arada ağrılar oluyorözellikle akşamları mide bulantısı ve başağrısı çekiyorum birkaç gündürgeçen akşam çok sevdiğim etli yemektende buram buram et kokusu alıp yiyemeyince aklıma kurt düştü iştearkadaslaryardimistiyorumhamilelikmibu5c4b4ad433396alt :( Frown :( destek ve yorumlarınızı bekliyorum lütfen bukadar erken semptom yaşanabilirmi? HAMİLELİĞİN EN KESKIN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELIK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSIYE EDİYORUZ AYRICA BÜTÜN HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELIK KATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt