iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar merhaba ben Mücahit ben okula yeni geldim Diğer okuldan kazanç gelmez de bi kız dikkatimi çektiVe ona aşık oldum1 hafta geçti baktım ama o da bana karşısında manâsız değil her derste birbirimize bakıyorduk ve göz göze geliyorDukNeyse takriben 2 hafta boyunca daima bakısiyorDuk fakat en sonunda karar verdim onun telefon numarasi istedim o da verditakriben 1 hafta boyunca telefondan konuştukAma gizlice sevgili olabilecegimiz konusu geliyordu Biliyorduk ama ikimiz de birbirimizden fazla hoşlanıyordukNeyse bi gün oldu ben buna duygularımı anlatım o da bana karşısında anlamsız değilmiş ve çıkmaya başladık 1 ay baştan başa çıktıkdaha sonra dedi ancak yapamıyorum seninle dedi ama o kadar mutluyduk ama bi anda bölünme kararı aldı ben onu fazla seviyorumdum çok ısrar ettim o da dedi kalbimi çok kırdın dediBiraz ara verelim dediBen de bitmiş dedim ara vermek iyi olaxak di 1 hafta boyunca ayrı kaldıkIşte sonra onun doğum günü geldi ve ben ona bi hediye ve bi çiçek aldımOnun yanında gittim doğum gününu kutladım ve beni affet mesini onsuz yapamadığımi söyledimGözleri dolmuştu dedi fakat senle yapamıyorum dedi bi resim gösterdi ben buna aşığım dedi ve ben çıldırmak üzereyim YARDIM EDIN NE YAPMAm LAZIM hatırından çıkmak mi her yerde geri mi lütfen arkadaşlar içim icimi yiyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.