Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar tıklayın bi yorumlarınıza ihtiyacım var bişi kaybetmezsnz

arkadaşlar tıklayın bi yorumlarınıza ihtiyacım var bişi kaybetmezsnz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ben yüksek mektep mezunuyum 20 yaşındayım ve bi işim değil şu an ewde oturuyorum diyebilirim sevgilimde 27 yaşında 1 yıllık çiçeği burnunda savcı birbirimizi seviyoruz sizce biz evlenrsek benim bi mesleğim olmaması yadırganırmı acaba çevresinde ancak insanlar beni yadırgarmı??? ben moda tasarım bitirdim 2 yıllık halkeğtimlerde kadrosuz sözleşmeli öğretmenlk yapabilirim gerçekten böylece bi imkanım varmış yani anca sözleşmeli öğrettmenlk yapabilirim şu anki diplomayla aslında stilistlk yapablrim fakat onun tayininin çıktığı yerlerde kendi mesleğimi yapamam yani sözleşmeli öğretmenlkte meslek çıkmazsa ev hanımı olacağım kpss dede benim alanımla ilgili bi bölüm değil bu saatten sonra öss ye girsem kazansam bile asgari 4 sene lüzumlu o 2728 yaşında evlilik zamanı geldi beni beklemez kendi beklese ailesi bekletmez yani lafı daha pozitif uzatmayaym 2 yıldır beraberiz biz birbirimizi fazla seviyoruz ona bu soruyu hiç sormadım fakat içimde daima bunu sorguluyorum acaba benim bi iş sahini olmamam onun ortamında yadırganırmı arkadalar cevaplarınızı bekliyorum

858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt