Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar sorum olcak size hamilemiyim acaba

arkadaşlar sorum olcak size hamilemiyim acaba
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
arkadaşlar sorum olcak size hamilemiyim acaba bu siteye yeni katıldım benim kasıklarımda başlarda sürekli agrıyordu acilen isa ara ara agroyor ani hareket yaptıgım vakit kasıklarım batıyor agrıyor aralıksız degil fakat şişlikte hissediyorum ara arada midem bulanıyo gögüslerimde agrı var geçen haftada rüyamda gördüm kardeşim hamilesin diyordu ne bilim kendimi hamile gibi hissediyorum psikolojikmi yahut hamilemiym asistan olursanız sevinirimarkadaslarsorumolcaksizehamilemiyimacaba5c4b6370d2219alt :( Frown :((  

Similar threads

Acaba Hamilemiyim ne diyorsunuz Acaba Hamilemiyim selamlama Arkadaşlar bende bu aralar değiştirme var gögüslerimde şişme ve yanlarında ağrı var bide kasıklarım ağrıo ara ara adet günümden 15 gün geçtikden sonrabaşladı bu belirtiler acaba hamilelik belrtisimidr​  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
hamilemiyim belirli olamadım merhaba henüz yeni üyeyim lakin uzun süredir dıştan takip ettiğim için tuhaflık çekmiyorumhamilemiyimeminolamadim5c4b4e2162ddfalt önerilerinize ve bilginize ihtiyacım var hesaplamalarıma göre yumurtlama günüm temmuz ayının 15 i ile 25 i arasındaydı bende bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
akıntım var kasıklarımda sızı Hamilemiyim Hamilemiyim ben hamilemiyim akıntım var kasıklarımda ağrı var falı Merhaba arkadaşlar,çok heycanlıyım, hamilemiyim bir kaç gündür karnımda bişeyler hissediyorum fakat eşimi bu sefer ümitlendirmemek için ona hiç bir şey söylemedim regl günümün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt