Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar sizinde internet bağlantınız gidiyor mu??

Hoş geldin! Selohard tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Arkadaşlar sizinde internet bağlantınız gidiyor mu??
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ara sıra int gidiyor aslında modemde gittiği gozukmuyor sunucuyo bağlanılamıyor fln yazıyo imagesarkadaslarsizindeinternetbaglantinizgidiyormu5ad34993834d2png
Modemi kapatıp acınca yine geliyo imagesarkadaslarsizindeinternetbaglantinizgidiyormu5ad34994d4e9bgif
Sizin ara sıra int gidiyo mu?

Similar threads

ARADA BIR int gidiyor gerçekte modemde gittiği gözükmüyor sunucuyo bağlanılamıyor fln yazıyo Modemi kapatıp açınca tekrar geliyo Sizin arada bir int gidiyo mu? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
İnternet bağlantımız için adres defteri niteliği taşıyan DNS sunucuları, internet deneyiminizi etkileyen büyük faktörlerden biri. Kullanıcılar, bilgisayarları veya akıllı telefonları üzerinden DNS değiştirme işlemleriyle bu sorunları aşmaya çalışsa da bu yöntemler engellerin önüne geçemiyor. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Bakan Albayrak dolar kuru için "Kur 7’lerden 6’lardan 5’lere indi. Tekrar çıktı. Tekrar indi. İner çıkar. Türkiye tüm bu dalgalanmaları düzgün bir halde yönetmektedir. Güçlü bir altyapıya sahip" dedi. Bakan Albayrak ayrıyeten ekonomik büyüme için "Türkiye 2. çeyrek performansıyla daralma yaşayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt