Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar sistem yenileceyecem de bakar mısınız

arkadaşlar sistem yenileceyecem de bakar mısınız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar şimdiki sistem 1 gb ram radeon x550 256 mb ekran kartı var ve ben 3gb ram 1 gb ekran kartı almayı düşünüyorum şimdi alacağım bu sistemle gta 4 ü oynayabilir miyim sizce??yorumlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar DayZ alıcam sistemimin özellikleri şunlar:4GB RAM AMD RADEON 7650 ekran kartı i3 250ghz sistem özelliklerim bunlar ultra lowda falan oynayabilir miyim optimizasyon yaparsam?
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
evet arkadaşlar başlıktaki gibi alınacak olan bilgisayarın hangi oyunları kasmadan oynayabileceğimi, hangilerinde grafikleri düşürmem gerektiğini söyleyebilir misiniz? teşekkürler Öncelikle Bilgisayar Lenovo Z585 Özellikleri: AMD A10 23 GHz 4 Çekirdekli işlemci 8 GB DDR3 RAM AMD HD7670M 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba arkadaşlar Sistem özelliklerim : RAM : 1,5 GB Ram Ekran Kartı : Nvidia GeForce 0 GT : 512 MB İşlemci : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+, MMX, 3DNow (2CPUs) Sizce hangi oyunları rahatlıkla açar arkadaşlar ? (Far Cry gibi, GTA gibi, Battlefield gibi) vb açarmı ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar leptopun özellikleri şöyle exper 2gb ram 512 ekran kartı çift çekirdekli işletim sistemi windows vista Nvdia geforce 0M GS Ekran kartını tam bilmiyorum ama şu şekilde yazıyor Toplam Kullanılabilir grafikbelleği : 1279 MB Ayrılmış video belleği : 512 mb Sistem video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Merhabalar GTA 4 yükleyeceğim, sistemimin özellikleri yeterli mi sizce? bi bakın Sistem Özelliklerim: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 320GHz RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI Mobility Radaeon HD 2229 MB DirectX Sürümü: DirectX 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt