Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar şimdiki sistem 1 gb ram radeon x550 256 mb ekran kartı var ve ben 3gb ram 1 gb ekran kartı almayı düşünüyorum şimdi alacağım bu sistemle gta 4 ü oynayabilir miyim sizce??yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar leptopun özellikleri şöyle
exper
2gb ram
512 ekran kartı
çift çekirdekli işletim sistemi
windows vista
Nvdia geforce 0M GS
Ekran kartını tam bilmiyorum ama şu şekilde yazıyor
Toplam Kullanılabilir grafikbelleği : 1279 MB
Ayrılmış video belleği : 512 mb
Sistem video...
Merhabalar GTA 4 yükleyeceğim, sistemimin özellikleri yeterli mi sizce? bi bakın
Sistem Özelliklerim:
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 320GHz
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: ATI Mobility Radaeon HD 2229 MB
DirectX Sürümü: DirectX 11...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.