Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arKadasLAr kızla KadıKoyDe BulusucaM tavSıye EdebılıCegın bı Yer Ve Kafe var Mıı ?

arKadasLAr kızla KadıKoyDe BulusucaM tavSıye EdebılıCegın bı Yer Ve Kafe var Mıı ?
0
101

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar birazcık uzun olacak lakin okuyan, destek etmeye çalışan herkesten Allah razı olsun şimdiden cok saolsunlar Arkadaşlar benim takriben 15 ay öncesine kadar aralıksız 2 aylık bir ilişkim vardı kızla aynı sınıftaydık bulusuyoduk görüşüyorduk hoş gidiyordu her şey daha sonra kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Arkadaslar yaklaşık 2 bucuk aydır kızla tanışıyorum ve son zamanlarda kafe tarzı yerlere de bas basa gittiksimdi can sıkıntısı yok gibi ama maalesef var:şimdiye kadarki muhabbetlerimizde daha fazla kizi guldurmusumdur he arada önemli derin sohbetler de ettik(son 1 haftadır filan)sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Lutfen okuıyanlar uzun kısa bısyeler yazsınCok onemlı benım ıcın Dun bu baslıgı acmıstım http:www2019comaskdoktorunuzsorunsalihtml Herseyı en ınce ayrıntısıan kadar yazıyorumOkuyan okumayan herkese tesekkur ederım Bugun kurs cıkısı cesaretımı topladımTanısmaya konusmaya karar verdımDolmus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
merhaba arkadaşlar bn üniyi 2 senmde kazandm ve şimdiye kadar kızlarla aram çok iyiydi gerçkten uzun bi ilşki yaşamadm fakat çok birliktelik yaşadım fakat bu zamana kadar böyle birşeyle karşılaşmadım evimdn çok zuk olmayan bi ilde kaznmıştm üniyi ve mtluyudm istediim birim ve üniversteydi vs vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
ben 18 yasında bı erkegm Arkadaslar 3 haftalık bır ılıskıdeym lakin kız arkdasm çevresı arkdas cevresı iyi oldukca fakat guvenıyorum bunda sorun yok sadece netten tanıstmıs oldugu daha öncelerı konustugu (net üzerinden) br cockla samimiymiş ama delıkanlı ve kardesım gıbıdır dıyor şu var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt