Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşımsın Dedi Lakin Hala Bana Çok Yakın Davranıyor...

Arkadaşımsın Dedi Lakin Hala Bana Çok Yakın Davranıyor...
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evet arkadaşlar benim dershanemde birkız var benzer sınıftayız kız çok hoş ve ben ondan fazla hoşlanıyorum,işte önce dost fln oldum çokda iyi anlaşıyoruz kızla, espriler yapıyorum güldürüyorum fln yani gayet iyi aramız,sonra dedim ben ona sana aleyhinde ilgi duyuyorum fln diye daha sonra oda benim çıktığım var hemde arkadaşımsın fln dedi işte ben lakin ondan kopamadım msnde fln hala konuşuyorum msnde güller kalpler falan gönderiyorum seni seviyorum falan yazıyorum oda beni fazla etkliyosun çok mutlu oluyorum falan yazıyo,işte öyle güller kalpler falan gönderdiğimde seni seviyorumda falanda diyo ara sıra,fakat anlamadım arkadaşımsın dedikten sonra böyle daha eksik falan konuşmamız gerekirken daha çok konuşmaya başladık hemde böyle güller kalpler falan gönderincede hiç terslemiyor mutlu oluyorum falan diyor acaba benden hoşlanmaya fln mı başladı karmakarışık birşey lütfen destek edin

Birşey eklemeyi unuttum:Bayadır msn'e girmiyodu bana dedi sen gircen mi bugün msn'e diye saat kaçta fln diye işte bende bilmem dedim o da işte çaldır beni falan girince dedi,bende giriyim dedi

Similar threads

Arkadaşlar Ben Bi Kızı Seviyorum Bu Forumda Konum cok Neyse Mevzuya Geliyim Bitmiş Anlatayım 5 Aydır Huzursuzum Neyse Lise 1 e Gidiyorum Şu Anda Lise1 Mektep Yeni Açıldı Biz Tanıştık Falan Aradan 1 Ay Geçti Kızlarla Konustuk Muhabbet Ettik Bitane Kız var Adı xx Ben Bu Kızı Sevmiyordm Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar Herkese Merhaba Başımdan Geçen Birşeyleri Anlatmak İstiyorum Aslında Benim İçin Çok Manâlı Takviye Ederseniz Sevinirim Arkadaşlar Zorlamak İstemiyorum Anlatıyorum Ben Bi Kıza Tutuldum Aradan 34 Ay Geçti Sonra Kankasına Söyledim Kankası Bana Sevdiği Var dedi Işlenmiş Dedim Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Forumda yeniyim yani forumlarda yaklaşık olarak yeniyim ve birazcık çaylağım o yüzden yanlış bişey yazdıysam veyatta hatalı biryere yazdıysam şimdiden özür dilerim Arkadaşlar Benim aşık olduğum ve sevdiğim bir kız var bundan 1 bucuk sene evvel bir sayfada tanışmıştık ben sayfada yöneticiydim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
sabahtan gittim ona aldığım hediyeyi beğenip beğenmediğini sordum işte bu kabul edemem falan dedi neyse ikna ettim o sırada beni çok sinirlendiren birşey dedi ( hediyeyle ilgili yok) bir yerde oturuyordum bu beni fark etti geldi neyin var dedi yok birşey dedim belirlenmiş misin falan dedi ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt