iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar benim dershanemde birkız var benzer sınıftayız kız çok hoş ve ben ondan fazla hoşlanıyorum,işte önce dost fln oldum çokda iyi anlaşıyoruz kızla, espriler yapıyorum güldürüyorum fln yani gayet iyi aramız,sonra dedim ben ona sana aleyhinde ilgi duyuyorum fln diye daha sonra oda benim çıktığım var hemde arkadaşımsın fln dedi işte ben lakin ondan kopamadım msnde fln hala konuşuyorum msnde güller kalpler falan gönderiyorum seni seviyorum falan yazıyorum oda beni fazla etkliyosun çok mutlu oluyorum falan yazıyo,işte öyle güller kalpler falan gönderdiğimde seni seviyorumda falanda diyo ara sıra,fakat anlamadım arkadaşımsın dedikten sonra böyle daha eksik falan konuşmamız gerekirken daha çok konuşmaya başladık hemde böyle güller kalpler falan gönderincede hiç terslemiyor mutlu oluyorum falan diyor acaba benden hoşlanmaya fln mı başladı karmakarışık birşey lütfen destek edin
Birşey eklemeyi unuttum:Bayadır msn'e girmiyodu bana dedi sen gircen mi bugün msn'e diye saat kaçta fln diye işte bende bilmem dedim o da işte çaldır beni falan girince dedi,bende giriyim dedi
Birşey eklemeyi unuttum:Bayadır msn'e girmiyodu bana dedi sen gircen mi bugün msn'e diye saat kaçta fln diye işte bende bilmem dedim o da işte çaldır beni falan girince dedi,bende giriyim dedi