Arkadaşımın Aşkısın Arkadaşımın Aşkısın Güzel bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim 1549102917 1549102917 arkadasiminaskisin5c556f496b6d5arkadasiminaskisin5c556f496b6d5 arkadasiminaskisin5c556f496b6d5 Koşul gayet açık…pozisyon kuvvet…! Arada kalmak… daha açıkçası arada sıkışmak böyle birşey olsa gerek Arkasına sığındığımız bir cümleye müracaat etmek istiyorum izniniz ile…! İşte geliyor… “duyguların önüne geçmek imkansız…! Nasıl? aşina geldi mi…? Şahısların hislerinde dönemsel alaboralar olduğuna inanan biri olarak, hiç akılda olmayan, hiç olasılık verilmeyen duyguların kalbe girmesini sıradan görüyorum Reşitlik bunu bayağı mi görüyor bilemiyorum lakin,unutmayalım ki duygularımız bize, zaman zaman kötü oyunlar oynuyor Aylar, yıllardır etrafımızda olan, farklı farklı bir fazla ortamda yanyana geldiğimiz insanları, bir anda hiç görmediğimiz bir göze görür oluyoruz Eğer bu birey bir dostumuzun daha önceden sevdiği bir adam veya bayan ise, içsel gelgitler bizi yer bitirir…! Lakin duygularımıza da bir türlü engel olamayız “Arkadaşımın Aşkısın şarkısı eşliğinde okumanızı tavsiye ederim… Fazla daha mana kazanacaktır yazı…! 1549102917 1549102917 arkadasiminaskisin5c556f497118earkadasiminaskisin5c556f497118e arkadasiminaskisin5c556f497118e Hislerimize karşılık bulduğumuz sürece, bundan caymak istemiyoruz Beynimizdeki bir ses bize sürekli, ‘sen de mutlu olmayı adalet ediyorsun’ diyor Arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş bir insanın, göz ardı etmemesi gereken noktalardan en önemlisi, aşık olunan kişinin de ona benzer boyutta hisler besleyip beslemediği Bundan eminliğin sonucunda, ayrı bir yürek sıkışması giriyor devreye…! Arkadaşım bu durumda ne düşünecek, nasıl hissedecek, bana ne söyleyecek…? Olgun ve oldukça çok yaşanmışlıkları olan kalpler, bu durumu fazla daha rahat göğüslüyor diye düşünüyorum Hislere, aşka, birlikteliklere hürmet etmek lüzum Hiçbir zaman benzer durumu her bireyin yaşayabileceği ihtimalini de gözden kaçırmamak…! Bu pozisyona nasıl gelindiği detayı ile fazla ilgilenmeden, daha fazla derhal ne yapılabilir, buna hedefe kilitlenmek gerekiyor birazcık Yola beraber devam etmeye karar verdiğiniz andan itibaren, sevginizden eminliğiniz ile boynu dik sürdürmek zamanı acilen Arkasında duramayacağımız haller bizi zora sokar Seviyor ve seviliyor olmanın doğallığı eşliğinde, aşılamayacak zorluk, atlatılamayacak karmaşıklık olmadığı kanısındayım Önce kendimize ve ilişkimize, sonradan arkadaşımıza doğru olarak…! Bu durumu kesinlikle bizden duymayı adalet ettiğini unutmamalıyız Saklamanın herşeyi daha da zorlaştırdığı belirli, gün geçtikçe içinden daha çıkılmaz bir riyanın derinliğine çekebilir insanı bir zamanlar arkadaşınızın da aynı hisleri beslemiş olduğu biri olsa bile… o sizin aşık olduğunuz insan bundan böyle… Bu detayı atlamayalım!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.