Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşıma Duygularımı Açtığım Yazım...

Arkadaşıma Duygularımı Açtığım Yazım...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ara Sıra hepimiz şiddet günler geçiririzBunu dıştan yansıtmak herkesin kendi becerisi,kimileri o zehiri içinde biriktirir, kimileri zehirle yaşayamaz kusar
İşte ben birinci seçenek oluyorum zehirini içinde biriktirenlerdenBu zehir karşıdakini değil tersine kendini dürüst içe öldüren bir zehir

Daima bu yuzden saclarımın bir takım yerlerinde beyaz saclar varBenim sevgim ve aşkım hayatımda ikinci kez bana zarar veriyorAma ben bunu hakediyorum
Belkide bende gönül eğlendirmeliyim diyorumBu benim vicdanıma zıt geliyor yapamıyorumAslında seninlede tanışmam bir tesadüf sonucuyduLakin şu dünyada hiç bir şeyin tesadüf olmadığına inanıyorumİlk buluşmamızda ve hastanede ziyaretine geldiğim o arada sana bir dost gözüyle bakıyordumBu artan bir şekilde öbür bir duygu halini almaya başladıFark edemedim gittikçe sana bağlanıyordum

Çünkü dürüst kişinin sen olduğunu amaç veremediğim bir şekilde yavas yavas beynimde yer edindiAra Sıra kendime aceba olabilir mi? diyordumSonrasında kendi sorumu kendim cevaplıyordumO benim arkadaşım diyebiliyordumHissediyordum artık galiba hayatımda ikinci kez seviyordum aşık oluyordumKendi içimde çok savaşlar verdimBana arkadaşın gibi davranman önceleri hoşuma gitsede bu ileride bütün tersine döndüHani bana hoşlandığın kişilerden bahsediyordun o anlar yarı bana bıcak saplıyormussun gibi geliyordu, onlar için hiç bir vakit kendi menfaatlerimi önplana atmadımO acıyı çektim yinede onlar hakkında bilgi sahibi olmadan hiç bir şey söylemedimBunu vicdanım kabul etmeyecektiKonuşmalarımızda
anlattığın bazı şeylere inanmıyordum fakat inanmış gibi yapıyordum çünkü fazla seviyordum seniBundan Böyle bunu kendime itiraf ettim kabullendimSeni seviyordum, buluşmalarımızda seni bekletmemek için derslere girmiyordumHayatımda bazı ilkleri seninle yaşadımAptallık ediyordum fakat içimdeki sevgiye laf anlatamadım

Seni sevdiğim konusunda beynimle kalbim hemfikir olduğunda seninle istanbul gitmen konusunda tartıştığım gündüHiç gitmeni istemiyordum bu ortamı ve insanları çok iyi tanıyorum
İşte o gücenmiş olduğumuz 3 gün bana uzun bir ay gibi geldiÇoğu şeyi kaldıramıyordum bundan böyle lakin yinede sanada kıyamıyordum***** ile muhattap olmuştum senin hakkında bir şeyler öğrenmek için onu senin bir arkadaşın olduğunu zannediyordum

Hani sana bir kız arkadaşımdan bahsediyordum sevdiğimi ona söylemelimiyim diye öyle biride yoktu sadece senin nabzını yokluyordum net bir yanıt veremiyordunAra Sıra her şeyi göze alıp söylemelisin diyordunOnları sana söylemek istediğimi bilmiyordun
Şayet bunu bilmiyordun lakin bazı şeylerin muhakkak farkındaydınSenden tek bir sinyâl bekliyordum olumlu ya da olumsuzSon buluşmamızda gözünün içine bakıyordumHem ortamdan rahatsız oldum hemde tekrar bir alaka yoktu sende
Senden sinema sözü istemiştim bundan böyle inceldiği yerden kopsun istiyordum söyleyecektimÇok farklı hayallerim vardı ne pahasına olursa olsun ****de yaşayacaktım ve bütün tercihlerimi **** yandan kullanacaktım
Fakat ilişki durumunu güncellediğini gece dörtte gördüm o saatten daha sonra gözüme uyku girmediZaten uykusuz kaldığım günlerden beri aşık olduğumu biliyordum ya neyse

Azerbaycandan iş teklifi aldım kabul etmeyecektim senin içinArtık bir anlamı kalmadı sınavdan sonra gidiyorum

Bundan Böyle tamamen senden uzaklaşmam gerektiğini düşünüyorumTüm hesaplarımı kapattımUnutacak mıyım? şüphesiz unutmayacağım her gece yeniden aklıma geliceksin

Beni terk etmek istemediğini fakat benden hiç böyle bir şey beklemediğini söyledi Bende ona hayatında mutluluklar diledim yazmıyorum kısacası şuan unutmaya çalışıyorumAma geceleri fazla fena oluyorum resmen bunalıma giriyorum
Bunu burada paylaşmak istedim olur ya birilerine ilham verirOkuyan şahısların muhakkak yorum yazmasını istiyorum Ve tavsiyelerinizi kuşkusuz bekliyorum !!

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt