iltasyazilim
FD Üye
Ve Beklenen Program Metni Karşınızda
Arkadaki Sokaklar Dubai
OYUNCULAR
RIZA BABA
MESUT GÜNERİ
HÜSNÜ ÇOBAN
ZEYNEP
MURAT
50 CENT
ENGİN BALKAN
RAMİZ DAYI
JASON STATHAM
EZEL
BALYOZ ALİ
CAHİT
TEVFİK
ALİ(NİŞANCI)
HIZIR
KENAN
ARKA SOKAKLAR DUBAİ
1Bölüm
Kameralar Toplantı Odasını Gösterir
(Rıza Baba Ve Ekibi Görüşme Odasında Yığılmış Ve Cümbür Cemaat Tatilin Nasıl Geçtiğini Konuşuyor)
Rıza Baba: (Baş Koltukta) Eee Çocuklar Tatil NasıldıNe Yaptınız Anlatın Bakalım
Engin:Ben Buralarda DeğildimAmerikaya Gittim3 Gün Önce Oldu GeleliGüzeldi Ne Söyleyeyim
Mesut:Bende Tunçla KıbrıstaydıkTatilimiz Güzeldi
Rıza Baba: (Gülerek) İyi Çocuklar Diğerleri Ne Yaptı Buralardamıydılar
AliTelefon Elinde İçeri Girer)Rıza Baba Telefon Size
Rıza Baba: (Evhamlı):Kim Arıyor
Ali: (Heyecanla):Ezel arıyorÖnemliymiş
Rıza Baba: (Telefonu Alır)Efenim!
Ezel:Baba Şart KötüDayıdan Haber VarPeşinde Oldukları Adam Hapisten KaçtıVe Kaçmaya Devam EdiyorDayı Sana İletmemi SöylediAliyle Beraber PeşindelerTevfiği Peşine VerdikOnu Peşine Düşüp Takip Ediyor
Rıza Baba: (Evhamlı) Bitmiş Evlat Dayı Şuan NerdeVe Tevfiği Bağlaman Lazım Bana
Ezel:Baba Şart Güvenli Olmayan Tevfiği Sana Bağlarsak Ortaya ÇıkabilirBu da Bizim için Hiç İyi OlmazDayı Yeri Gizli TutuyoruzSana Hemen Vericem Numarayı Takibe Almanı İstiyorum
Rıza Baba: (Kağıd Kalem Alarak) Söyle Evlat
Ezel: (Telefonu Söyler)0535 *** **16
Rıza Baba:Tamam Evlat Aliye Söyle Adamı Yakaladıgında Kötü Bir şey Yapmasın(Telefonu Kapatır)
Engin:Ne Oldu Rıza Baba Fena Bir Koşul mu Var
Rıza Baba:Ali Bu Numarayı Hemen Teknik Takibe Alın
Ali:Anında Amirim
Rıza Baba: (Engine Bakarak) Engin Galiba Sezonu AçıyoruzDayıların Adamı Hapisten KaçtıEzel Tevfiği Peşine TakmışTevfiğin Telefon Numarasını VerdiOnu Takipe AldıkYerlerine Öyle BulucazTevfiği Bulduk mu Hızırıda Bulmuş Olucaz
Engin:Hoş Bir PlanAdamın Zaten Belliydi Hapisten Kaçacagı
Hüsnü: (Rıza Babaya) Amirim Peki Biz Bu Durumda Beklemekten Başka Yapacak Bişe Değil
Rıza Baba:Evet ÇobanMurat Ve Zeynep 1 Hafta İzinlilerAramıza Sonra Katılacaklar
Mesuteki Baba Kaçmaya Devam Eder Ve Adamımız Ortaya Çıkarsa Ne Olacak
Engin:Mesut Içten SöylüyorNe Yapıcaz
Rıza Baba: Endişeleyenmeyin Çocuklar Kuytu OlunDayımız İşini Bilir
Ali: (Tez İçeri Girer) Amirim Telefondan İzmir Taraflarında Sinyaline RastlandıNe Yapalım
Rıza Baba: (Kalkarak) Çocuklar ÇıkıyoruzBen Yukarı Çıkıyorum Müsade AlmayaSiz Hazırlık YapınUzun Yola ÇıkıcazEngin, Murat ve Zeynebi Ara Ve Oraya Geçmelerini Söyle
Engin:Emredersiniz AmirimHemen (Telefonunu Çıkarır ve onları Sinyalin Geldiği Yere Yönlendirir)
Word Belgesinde Yazdığım İçin Hatalarım OlabilirKusura Bakmayınız *
Arkadaki Sokaklar Dubai
OYUNCULAR
RIZA BABA
MESUT GÜNERİ
HÜSNÜ ÇOBAN
ZEYNEP
MURAT
50 CENT
ENGİN BALKAN
RAMİZ DAYI
JASON STATHAM
EZEL
BALYOZ ALİ
CAHİT
TEVFİK
ALİ(NİŞANCI)
HIZIR
KENAN
ARKA SOKAKLAR DUBAİ
1Bölüm
Kameralar Toplantı Odasını Gösterir
(Rıza Baba Ve Ekibi Görüşme Odasında Yığılmış Ve Cümbür Cemaat Tatilin Nasıl Geçtiğini Konuşuyor)
Rıza Baba: (Baş Koltukta) Eee Çocuklar Tatil NasıldıNe Yaptınız Anlatın Bakalım
Engin:Ben Buralarda DeğildimAmerikaya Gittim3 Gün Önce Oldu GeleliGüzeldi Ne Söyleyeyim
Mesut:Bende Tunçla KıbrıstaydıkTatilimiz Güzeldi
Rıza Baba: (Gülerek) İyi Çocuklar Diğerleri Ne Yaptı Buralardamıydılar
AliTelefon Elinde İçeri Girer)Rıza Baba Telefon Size
Rıza Baba: (Evhamlı):Kim Arıyor
Ali: (Heyecanla):Ezel arıyorÖnemliymiş
Rıza Baba: (Telefonu Alır)Efenim!
Ezel:Baba Şart KötüDayıdan Haber VarPeşinde Oldukları Adam Hapisten KaçtıVe Kaçmaya Devam EdiyorDayı Sana İletmemi SöylediAliyle Beraber PeşindelerTevfiği Peşine VerdikOnu Peşine Düşüp Takip Ediyor
Rıza Baba: (Evhamlı) Bitmiş Evlat Dayı Şuan NerdeVe Tevfiği Bağlaman Lazım Bana
Ezel:Baba Şart Güvenli Olmayan Tevfiği Sana Bağlarsak Ortaya ÇıkabilirBu da Bizim için Hiç İyi OlmazDayı Yeri Gizli TutuyoruzSana Hemen Vericem Numarayı Takibe Almanı İstiyorum
Rıza Baba: (Kağıd Kalem Alarak) Söyle Evlat
Ezel: (Telefonu Söyler)0535 *** **16
Rıza Baba:Tamam Evlat Aliye Söyle Adamı Yakaladıgında Kötü Bir şey Yapmasın(Telefonu Kapatır)
Engin:Ne Oldu Rıza Baba Fena Bir Koşul mu Var
Rıza Baba:Ali Bu Numarayı Hemen Teknik Takibe Alın
Ali:Anında Amirim
Rıza Baba: (Engine Bakarak) Engin Galiba Sezonu AçıyoruzDayıların Adamı Hapisten KaçtıEzel Tevfiği Peşine TakmışTevfiğin Telefon Numarasını VerdiOnu Takipe AldıkYerlerine Öyle BulucazTevfiği Bulduk mu Hızırıda Bulmuş Olucaz
Engin:Hoş Bir PlanAdamın Zaten Belliydi Hapisten Kaçacagı
Hüsnü: (Rıza Babaya) Amirim Peki Biz Bu Durumda Beklemekten Başka Yapacak Bişe Değil
Rıza Baba:Evet ÇobanMurat Ve Zeynep 1 Hafta İzinlilerAramıza Sonra Katılacaklar
Mesuteki Baba Kaçmaya Devam Eder Ve Adamımız Ortaya Çıkarsa Ne Olacak
Engin:Mesut Içten SöylüyorNe Yapıcaz
Rıza Baba: Endişeleyenmeyin Çocuklar Kuytu OlunDayımız İşini Bilir
Ali: (Tez İçeri Girer) Amirim Telefondan İzmir Taraflarında Sinyaline RastlandıNe Yapalım
Rıza Baba: (Kalkarak) Çocuklar ÇıkıyoruzBen Yukarı Çıkıyorum Müsade AlmayaSiz Hazırlık YapınUzun Yola ÇıkıcazEngin, Murat ve Zeynebi Ara Ve Oraya Geçmelerini Söyle
Engin:Emredersiniz AmirimHemen (Telefonunu Çıkarır ve onları Sinyalin Geldiği Yere Yönlendirir)
Word Belgesinde Yazdığım İçin Hatalarım OlabilirKusura Bakmayınız *