Arka Sıradakiler de Ne Oldu ? arkadaki sıradakiler, sezon finali, gamze öldümü, oktay a ne oldu, birim özeti hakkında herşeyi buradan bulabilirsiniz 121 birim ile 20 haziran günü ekranlara gelen Arkadaki Sıradakiler hakkında genel bilgiyi vermek yok olmak istiyorum 1549264345 1549264345 arkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc0a2farkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc0a2farkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc0a2f im dün ki bölümde neler oldu neler dizinin bütün sonuna denk geldim Nasıl bir sezon finali oldu anlamış değilim Kim kime dumduma Hepsimi öldü yani ne oldu Oktayla Gamze teknede patlarken zehrayla sevdiği mi o anlamış değilim Saffet i ya yanlış görmüş olamam ne değin ardından kalmışım ben dizinin neyse ikisi tren aşağıda mı kaldı, diğerleri neydi öyle üstüste istif gibi yetişemedim ya itiraf etmeliyim oysa nettede bu dizi ile ilgili hiçbirşey bulamadım Ola Ki izleyenleriniz vardır Bir açın yahu şu konuyu Bir tek melekler mekanı farkı ile merak edenler öğrensinarkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc685aalt Birde benarkasiradakilerdeneoldu5c57e5de065a0pngalt 

arkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc685aalt
Big Grin