Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arka Sıradakiler de Ne Oldu ?

Arka Sıradakiler de Ne Oldu ?
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arka Sıradakiler de Ne Oldu ? arkadaki sıradakiler, sezon finali, gamze öldümü, oktay a ne oldu, birim özeti hakkında herşeyi buradan bulabilirsiniz 121 birim ile 20 haziran günü ekranlara gelen Arkadaki Sıradakiler hakkında genel bilgiyi vermek yok olmak istiyorum 1549264345 1549264345 arkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc0a2farkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc0a2farkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc0a2f im dün ki bölümde neler oldu neler dizinin bütün sonuna denk geldim Nasıl bir sezon finali oldu anlamış değilim Kim kime dumduma Hepsimi öldü yani ne oldu Oktayla Gamze teknede patlarken zehrayla sevdiği mi o anlamış değilim Saffet i ya yanlış görmüş olamam ne değin ardından kalmışım ben dizinin neyse ikisi tren aşağıda mı kaldı, diğerleri neydi öyle üstüste istif gibi yetişemedim ya itiraf etmeliyim oysa nettede bu dizi ile ilgili hiçbirşey bulamadım Ola Ki izleyenleriniz vardır Bir açın yahu şu konuyu Bir tek melekler mekanı farkı ile merak edenler öğrensinarkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc685aalt Birde benarkasiradakilerdeneoldu5c57e5de065a0pngalt :D:D :D:D :D:Darkasiradakilerdeneoldu5c57e5ddc685aalt :D Big Grin :D ​  

Similar threads

Arkadaki Sıradakiler 88 Bölüm Özeti Arka sıradakiler bu hafta fazla heyecanlıarkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt :D Big Grin :D Gamze ve Pınar sonunda gerçekleri öğreniyor Benzer evde yaşarlarsa kavgalar artacak gibi geliyor banaarkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt Saffet'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arka Sıradakiler 86 Bölüm Özeti Bu hafta Arka Sıradakiler yine çok heyecanlı Acaba sınıf kapısından kim çıkacak? Gamzenin annesinin Gamze'den sakladığı sırrı da fazla merak ediyoreum açık konuşmak gerekirse Kendimce bir sevgilisi var ve evlenmeye karar verdiler Aama bakalım pazara daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaki Sıradakiler 78 Birim Özeti (Sezon Finali) arkadaki sıradakiler aliye aliye 78 bölüm arka sıradakiler almanyaya gittikleri birim UMULMAYAN SON ​Sibel ablası Emel ile Cevher’in teknesinde tatilini geçirirken İbo üzgündür Arkadaki sıradakiler okulda verecekleri yılsonu partisi için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Arkadaki Sıradakiler 91 Bölüm Özeti arkadaki sıradakiler 91 birim arka sıradakiler 91bölüm özeti 91 bölüm özeti Saffet Gamze'ye takviye edecekmiş Ben de ondan bu davranışı bekliyordum lakin üzüldüğüm şey Saffet'in hala içinde Gamze'nin kendisine dönme umudu barındırması Oktay'a gelince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arkadaki Sıradakiler 95 Bölüm Özeti Arka Sıradakiler dizisi her hafta olduğu gibi bu hafta da fazla heyecanlı Saffetin ne yapmaya çalıştığını doğrusu anlamıyorum :laugh: İbo ile Sibel çifti en sevdiğim çiftti benim Onların durumuna da fazla üzüldüm aslında Oktay konusu zaten başlı başına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt